Buff original

Näytetään ainoa tulos

Original BUFF tuubihuivi

BUFF tuubihuivi  valmisteetu eurooppalaisessa Espanjan Kataloniassa. Buff on valmistaja, jonka tuotteissa yhdistävät poikkeuksellisen hyvä käytettävyys ja toiminnallisuus, innovatiivisuus, modernit materiaalit, suoranainen täydellisyyden tavoittelu ja paras mahdollinen käyttömukavuus.

Ei suotta sanota että BUFF on tuubihuivien mersu. Laadullaan BUFF on luonut itselleen ansaitun stausaseman.

Valikoimasta löytyvät kaikkien tuntemien huippulaadukkaiden BUFF -huivien lisäksi laaja valikoima muita päähineitä, kuten mm. isossa nosteessa olevia merinovillaisia pipoja ja huiveja. BUFF on täydellinen mainosvälinen: Sataprosenttisesti yksilöllinen BUFF kertoo pelkkää logoa enemmän antajastaan -mahdollisuudet ovat rajattomat.

 

Miksi Buff original tuubihuivi

Kun haluat muistaa hyvää asiakastasi kannatta antaa lahja jolla on vahva brändi ja joka tukee myös omaa brändiäsi. Haluathan että asiakas arvostaa lahjaasi ja muistaa sinut pitkään. Näin saat mahdollisimman paljon irti mainosbudjetistasi ja asiakkaasi huomaa kuin tärkeä olet heille.

Original Buff huivi on tehty parhaista kierrätysmateriaaleista, mikä takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuntuman. Luonnollisesti hyvä laatu antaa myös pitkän käyttöiän ja samalla mainoksellesi kauan kestävän näkyvyyden.

Kun haluat asiakkaillesi parasta, valintasi on BUFF.

Mihin Buff original sopii

Aito BUFF tuubihuivi sopii kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Se on erinomainen vapaa-ajalla, niin metsätyksessä kuin kalastuksessa. Kaikki talviurheilun harrastajat rakastavat tuubihuiveja. Kökötä sitten pilkillä tai muuten vain haluat suojata kasvojsi tuuleta tai kylmältä viimalta original BUFF pelatsaa päivän. Motoristeille tuubihuivi on loistava apuväline esimerkiksi kypärän alle tai kaulalle. Käyttö tarkoituksia riittää loputtomiin.

Valitse omasi tai kysy meiltä lisää.

Katso myös muut loistavat tuubihuivit ja liikelahjat

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.