Softshell takit omalla logolla merkattuna

Softshell takit omalla logolla. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia softshell-takkeja. Edulliset softshell-takki mallit esimerkkisi erilaisille seuroille tai tapahtumiin. Omat laadukkaat mallit työkäyttöön, sekä siistit paljon yksityiskohtia sisältävät mallit vapaa-aikaan sekä vaikka edustajien käyttöön. Merkkaamme takit valmiiksi seuranne tai yrityksenne logolla. Oma paino ja brodeeraamo takaa sujuvat toimitukset.

Miksi Softshell takki on hyvä mainoslahja

Meillä Suomessa kelit vaihtelevat laidasta laitaan. Softsell takki on hyvä valinta takiksi kun tarvitaan muuttuviin oloihin soveltuvaa takkia. Softshell materiaaleja löytyy laaja valikoima tarpeen mukaan. Edullisimmat vaihtoehdot ovat vettä ja tuulta hylkiviä, kun taas parhaat vaihotoehdot ovat vedenpitäviä sekä tuulenpitäviä teipatuin saumoin. Softshell on parhaimmillaan erittäin joustava materiaali, se soveltuu, niin työhön, vapaa-aikaan kuin urheiluunkin.

Miten valitsen sopivan mallin

Kun mietit ensin käyttö tarpeesi, löydämme sinulle sitten oikean mallin. Tarvitset sitten edullisen arkipusakan tai paljon yksityiskohtia sisältävä softshell takin meiltä löytyy sihen malli. Myös aktiivi liikkujalle tai työkäyttöön löytyy sitä varten suunnitellut mallit.

Esimerkkinä laadukkaat 3-kerroksiset tekniset IDTech softshell materiaalit.  Tai Matterhornin valmistama likaa ja vettä hylkivä Nanotex pinnoitettu softshell materiaali.

Softhell takit yleenä brändätään yrityksen tai seuran logoilla. Yleisin merkkaustapa on siirtokuva painatus tai silkkipaino. Logor voidaan toki myös brodeerata, mutta silloin menetetään kankaan vedenhylkimis ominaisuus. Brodeeraus toimii kabilaari-ilmiön tavoin ja siirtää brodeerauslangan avulla vettä takin sisäpuolelle. Softshelliä varten on kehitetty omat painomateriaalit.

Useimmista takki malleista löytyy sekä miesten että naisten mallit. Löytyy myös malleja joissa on kokoja myös lapsille. Näistä suosituin on ehkä Cliquen Basic malli.

Oli tarpeesi minkälainen tahansa. ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

Katso myös muut mainostakit logollasi. Meiltä löydät parhaat merkit esimerkiksi:

CRAFT, MATTERHORN, HARVEST, NIMBUS, DAD, TEEJAYS, PRINTER, JOBMAN, PROJOB…

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.