Joululahjat

Joululahjat yrityksille / yritys joululahjat

Joululahjat yrityksille / yritysjoululahjat, kun on kyse täydellisten joululahjojen löytämisestä yrityksille, vaihtoehtoja on loputtomasti. Pienellä luovuudella ja huolellisuudella voit kuitenkin löytää lahjoja, joita asiakkaasi, työntekijäsi ja liikekumppanisi arvostavat ja käyttävät. Seuraavassa on muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun:

Joululahjaideoita yrityksille

Juhlalliset herkut ja herkuilla täytetyt lahjakorit ovat aina hitti juhlapyhinä. Voit täyttää ne lomaleivonnaisilla, -makeisilla, -suklaalla tai jopa hedelmäkakulla. Jos haluat mennä vielä pidemmälle, lisää mukaan pullo viiniä tai samppanjaa.

Kotimaiset herkkusetit ovat ekologinen ja taloudellinen joululahja niin asiakkaille kuin yrityksillekin. Esimerkiksi Kanelimamman suussasulavat herkkupakkaukset ovat toivottu jouluyllätys. Taikka suolaisen ystäville Murenan herkkukorit, kotimaisten pientuottajien tuotteista, unohtamatta Hailuodolla tuotettuja Kujalan herkku lihaherkkuja.

Elektroniikka on vallannut meidän jokaisen arje. Kaikki tuotteet vaativat sähköä ja langattomuutta. Siksi erilaiset langattomat laturit ja muut bluetooth tuotteet ovat haluttu ja hyödyllinen joululahja yrityksille kuin työntekijöillekin.

Työpöytätarvikkeet ovat loistavia lahjoja ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa työpöydän ääressä. Harkitse esimerkiksi paperipainoja, pöytävalaisimia, pöytäliinoja tai jopa hiirimattoja, joissa yrityksesi logo on painettuna.

Joululahjan valitseminen yritykselle tai työntekijälle

Jos lahjan valitseminen tuottaa harmaita hiuksia, ota apuun Joyfull lahjakortit. Maailman helpoin lahja. Valitset vain mieleisesi hintaisen kortin. Annat tai lähetät sen asiakkaalle, tai laitat sähköisen kortin sähköpostilla. Asiakkaasi saa rauhassa valita laajasta valikoimasta itselleen mieluisan lahja jolla on varmasti käyttöä.

Joulusesonki on alkanut, ja se tarkoittaa, että on aika alkaa miettiä, mitä lahjoja antaa läheisilleen. Jos olet kuten useimmat ihmiset, haluat löytää täydellisen lahjan, joka saa heidät hymyilemään. Mutta kun vaihtoehtoja on niin paljon, voi olla vaikea päättää, mitä hankkia.

Jotta jouluostokset olisivat helpompia, olemme koonneet listan viidestä parhaasta joululahjasta. Etsitpä sitten jotain puolisolle, lapselle, vanhemmalle tai ystävälle, jokin näistä lahjoista on varmasti hitti.

Torkkupeitto

Meitä peloitellaan energian loppumisella. Mikä onkaan talvella tarpeellisempi kuin pehmoinen ja lammin torkkupeitto. Tutustu laajaan valikoimaamme.

Keittiövälineet

Kinkun leikkaaminen ei onnistu tylsällä ja vanhalla veitsellä. Upouusi ja helposti teroitettava kinkkuveitsi tai sarja on toivelahja. Tietysti myös kestävät valurautapadat ja kaikki muutkin keittiövälineet ovat toivottuja sekä myös hyödyllisiä lahjaideoita.

Langaton laturi / bowerbank

Jokaisella on jokin kannettava sähköllä toimiva laite. Puhelin, Tabletti, bluetooth kuulokkeet tai kaiutin. Siksi  langaton laturi isolla akulla on erinomainen joululahja.

Bluetooth kaiutin

Nykyään radion tai musiikin kuuntelu siellä missä haluta on rentouttavaa ja mukavaa. Laadukas Bluetooth kaiutin mahdollistaa musiikki nautinnon vaikka soutuveneessä tai mökillä ulkohuussissa. Tutustu laajaan ja laadukkaaseen valikoimaamme ja anna asiakkaallesi lahja, jota hän arvostaa.

Miksi sitten joululahjoja kannattaa antaa?

Joulu on antamisen aikaa, ja mikä olisikaan parempi tapa osoittaa asiakkaillesi ja henkilöstöllesi, että välität heistä, kuin muistaa heitä tänä erityisenä vuodenaikana? Tässä on vain muutamia syitä, miksi on tärkeää muistaa asiakkaita ja henkilökuntaa jouluna:

Se osoittaa, että arvostat heidän liiketoimintaansa/panostustaan.

Kun otat aikaa muistaa asiakkaitasi ja henkilöstöäsi jouluna, se osoittaa, että todella arvostat heidän liiketoimintaansa tai panostaan. Tällä pienellä eleellä voi olla suuri merkitys uskollisuuden ja hyväntahtoisuuden rakentamisessa, jotka molemmat ovat välttämättömiä menestyvälle yritykselle.

Se saa heidät tuntemaan, että heitä arvostetaan.

Kaikki haluavat tuntea olevansa arvostettuja, eivätkä asiakkaasi ja henkilökuntasi ole poikkeus. Yksinkertainen joulukortti tai -lahja antaa heille ymmärtää, että arvostat heidän liiketoimintaansa tai ponnistelujaan ja että he ovat arvostettuja tiimisi jäseniä. Tämä voi tehdä ihmeitä moraalille ja motivaatiolle!

Se auttaa rakentamaan suhteita.

Vahvat ihmissuhteet ovat avainasemassa menestyvälle liiketoiminnalle, joten niitä on tärkeää vaalia aina kun mahdollista. Kun jouluna muistat asiakkaita ja henkilökuntaa, se on hyvä tapa rakentaa vahvempia suhteita heihin, mistä on vain hyötyä yrityksellesi pitkällä aikavälillä.

Se erottaa sinut kilpailijoista.

Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla on tärkeämpää kuin koskaan erottua joukosta. Asiakkaiden ja henkilökunnan muistaminen jouluna on yksi tapa tehdä se, sillä se osoittaa, että teet ylimääräisen askeleen huolehtiaksesi niistä, jotka ovat yrityksellesi tärkeimpiä. Tämä voi antaa sinulle todellisen etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden.5 ainutlaatuista joululahjaa

Täydellisen joululahjan löytämisessä voi olla vaikeaa ajatella laatikon ulkopuolelta. Pienellä luovuudella voit kuitenkin löytää ainutlaatuisia lahjoja, jotka varmasti miellyttävät kaikkia listallasi olevia.

  1. Elämäsi ruokahullulle, kotimaiset herkkulahjat.
  1. Vaatteita rakastaville kiva neule tai mukava kylpytakki. Valinnanvraa riittää.
  1. Tekniikan ystävälle on tarjolla runsaasti ainutlaatuisia vempaimia ja laitteita, jotka tekevät varmasti vaikutuksen. Olipa kyseessä sitten uusi älypuhelimen kotelo tai siisti uusi kodin automaatiolaite, he arvostavat varmasti huomaavaisuuttasi.
  1. Lämmittävä huopa on kestosuosikki takkatulen loimutessa, kirja toisessa kädessä viinilasi toisessa.
  1. Ja lopuksi, jos henkilöllä tuntuu olevan kaikkea, valintasi on Lahjakortti. Valikoimissamme on varmasti sopiva lahjakortti. Asiakkaasi saa valita sellaisen lahjan, josta hän varmasti nauttii ja muistaa lahjanantajaa lämmöllä.

Joulu on aikaa, jolloin perhe, ystävät ja läheiset kokoontuvat yhteen juhlimaan. Se on antamisen, saamisen ja jakamisen aikaa. Mitä sinä teet varmistaaksesi, että läheisesi viettävät parhaan joulun ikinä? Aloitat etsimällä heille täydellisen joululahjan!

Ensimmäinen askel täydellisen joululahjan löytämisessä on miettiä, mistä henkilö, jolle olet ostamassa lahjaa, todella pitäisi. Mitkä ovat hänen kiinnostuksen kohteensa? Mitkä ovat heidän harrastuksensa? Mikä saisi hänet hymyilemään? Kun sinulla on käsitys siitä, mistä hän voisi pitää, voit aloittaa etsinnät.

Kun kyseessä on lahjojen kääriminen, älä pelkää olla luova! Nykyään on niin monia hienoja tapoja personoida lahjoja. Voit lisätä valokuvia, erikoisviestejä tai jopa hauskan käärepaperin, jotta lahjasi todella erottuvat edukseen.

Älä unohda myöskään lahjan antamisen tärkeintä puolta: sitä, että lahjaan on kiinnitetty huomiota. Annatpa jollekulle mitä tahansa, jos se on annettu rakkaudella ja huomaavaisuudella, sitä vaalitaan ikuisesti. Käytä siis aikaa, mieti asiaa ja nauti siitä, että voit tehdä rakkaasi onnelliseksi tänä jouluna!

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.