Kauluspaidat painatuksella

Kauluspaidat painatuksella tai brodeerauksella

Kauluspaidalla saat helposti luotua yhtenäisen ja edustavan ilmeen päivittäiseen työympäristöön ja vaikka messuille. Brodeerataan tai painetaan yrityksen logokaulukseen,  rintapieleen, selkään, tai hihansuuhun näin sama kauluspaita muuttuu logolla varustettuna eri tarpeisiin.

Kauluspaitojen kirjo on laaja. Kaikkiin saadaan teidän logonne brodeerattua, tai painettua toiveidenne mukaan. Saat meiltä kattavan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia paitamalleja ja merkkejä.
Omalla logollanne kauluspaidoista saadaan juuri teidän yrityksen kauluspaidat.

Kauluspaidat painatuksella tuovat upeasti tyyliä yrityskuvaan ja se on hyvä tapa näkyä. Kauluspaita omalla logolla sopii myös mainoslahjaksi.
Meiltä saatte laajan valikoiman laadukkaita kauluspaitoja yrityksenne logolla painettuna tai brodeerattuna.

Yrityksen edustajien vaatetus on tärkeä osa yrityskuvaa, markkinointia ja brändiä. Matin Sakki Oy myy ja toimittaa laadukkaat kauluspaidat sekä popliinipaidat miehille ja naisille.
Tyylikkään kauluspaidan viimeistelee aina laadukas brodeeraus, tilaa kauluspaidat omalla logolla!.

Kaikki edustamamme kauluspaidat ja mallit eivät ole sivuillamme, joten kysy rohkeasti jotakin muutakin, jos et löydä etsimääsi mallia.

Kauluspaita yrityksen logolla on tärkeä osa yrityspukeutumista. T-paita, tai pikeepaita ei korvaa tyylikkäämpää kauluspaitaa. Kauluspaita logollanne on yhtä hyvin farkkujen, kuin puvun kanssa toimiva työasuste.

Suunnitellaan yhdessä tarvitsemanne kokonaisuus kauluspaitoja, neuleita yms. myöten:
[email protected] tai 0400 556763

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.