Mainostekstiilit

Mainostekstiilit omalla logolla

Etsitkö tapaa edistää yrityksesi toimintaa? Räätälöidyt mainostekstiilit ovat loistava tapa tuoda brändisi esille! Mainosvaatteita painatuksella tai brodeerauksella voidaan käyttää monin tavoin markkinointikampanjoista yritystapahtumiin. Ne ovat monipuolinen ja kustannustehokas tapa tavoittaa kohdeyleisösi.

Räätälöityjä mainostekstiilejä on saatavana monista eri materiaaleista, kuten puuvillasta, polyesteristä ja nailonista. Niihin voidaan painaa yrityksesi logo tai viesti, ja ne ovat erinomainen tapa lisätä brändin tunnettuutta. Myynninedistämistekstiilit ovat myös erinomainen tapa osoittaa tukesi jollekin asialle tai hyväntekeväisyyteen. Painattamalla logosi mainostekstiileihin voit osoittaa asiakkaillesi, että välität muustakin kuin vain voitosta.

Mainostekstiilien käytöstä on monia etuja. Ne ovat kestäviä, mukavia ja tyylikkäitä. Myynninedistämistekstiilit ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä niitä voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää. Räätälöidyt mainostekstiilit ovat erinomainen tapa tehdä myönteinen vaikutelma asiakkaisiisi ja asiakkaisiisi.

Mainostekstiilit omalla logolla ovat nykyään olennainen osa jokaisen yrityksen toimintaa. Yhtenäisesti puettu henkilökunta antaa luotettavan ja ammattimaisen kuvan asiakkaalle yrityksestäsi.  Laadukkaat asusteet yrityksen logolla nostavat myös tietenkin brandisi tunnettavuutta ja arvostusta.

Mainostekstiilit auttavat myös erottumaan hyvin erilaisissa promootio tilaisuuksissa ja tietenkin myös messuilla on tärkeää pukeutua brändättyihin yhtenäisiin asuihin.

Luonnollisesti asiakaasi arvostavat myös lahjaksi saatuja mainostekstiilejä, mikä on mukavampaa kuin saada laadukas kevyttoppatakki talven kynnyksellä, tai kiva huppari keväällä.

Laaja valikoima mainostekstiilejä

Saat meiltä kaikki erilaiset mainostekstiilit omalla logolla merkattuina, kuten esimerkiksi talvitakit, kevyttoppatakit, softshelltakit, sadetakit, kuoritakit, fleecetakit, collegepuserot, hupparit painatuksella, kauluspaidat, neuleet, t-paidat painatuksella. Kaikki nämä erilaisistamateriaaleista valmistettuna.

Luonnollisesti myös urheiluvaatteet kuuluvat valikoimaan, esimerkiksi vaikka CRAFT:N Teamwear mallisto on todella kattava.

Saat niin pienet kuin isotkin määrät

Oli tarpeesi iso tai pieni, voit kääntyä puoleemme. Päämiehillämme on pinet minimimäärät, aina ei tarvitse ostaa satoja kappaleita. Saat kauttamme myös suuremmatkin määrät joilloin kannattaa käyttää niinsanottua tehdastilausta, jossa merkkaus tehdään jo suoraan tehtaalla. Tällöin hinta muodostuu luonnillisesti paljon edullisemmaksi asiakkaalle

Toimitamme kaikialle Suomeen

Toimitamme tuotteita ympäsi Suomen, on toimialueesi esimerkisi Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Lappi, saat meiltä mainostekstiilit merkattu nopeasti ja edullisesti perille toimitettuna.

Oma paino ja Brodeeraamo takaa joustavat toimitusajat.

Kaikki parhaat merkit

CRAFT,  MATTERHORN,  HARVEST,  PERKELEY,  CLIQUE,  CUTTER&BUCK, ELEVATE, FOOTJOY, SOTHWEST,  PRINTER,  GILDAN. ID…

Mainostekstiilit yli 35 vuoden kokemus

Oli tarpeesi minkälainen vain, haluamme auttaa sinua etsimään teidän yritykselle parhaiten soveltuvat tuotteet. Pitkäikäiset ja luotettavat suhteemme eri tekstiilivalmistajiin varmistavat tuotteiden laadun ja soveltuvuuden tarpeisiinne.

Ota reilusti yhteyttä meidä tekstiiliammattilaisiimme ja etsitään sinulle paras ratkaisu.

Mainostekstiilit kirkastaa yrityskuvaanne – tehdään se yhdessä parhailla siihen suunnitelluilla tuotteilla.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.