Lahjakortit

Näytetään kaikki 6 tuotetta

Lahjakortit yrityksille

Lahjakortit yrityksille on helpoin ja täydellisin lahja niin muistamiseen kuin palkitsemiseen. Sinun ei tarvitse enää itse miettiä mitä antaa lahjaksi, anna lahjan saajan itse valita mieleisensä lahjan isosta valikoimasta laadukkaita tuotteita. Näin lahja ei jää vain seisomaan ja pölyttymään kaappiin, vaan se menee varmasti käyttöön. Näin sekä lahjan antaja, että lahjan saaja ovat kumpikin tyytyväisiä.

Lahjakortin edut!

  • Saaja saa valita itse mieleisensä lahjan
  • Runsas valikoima merkkituotteita
  • Lahja toimitetaan puolestasi saajalle suoraan kotiin
  • Lahjakortin saa myös sähköisenä

Kun haluat antaa Joululahjan joka on varmasti mieluinen, lahjakortti on aina varma valinta

Valikoimassamme parhaat monipuoliset lahjakortit, valitse niistä mieleisesi.

Kuinka lahjakortit toimii?

Lahjakortteja voi käyttää ympäri vuoden, ne ovat erinomainen tapa muistaa tai palkita sidosryhmiä. Erittäin kätevä on esimerkiksi sähköpostilla lähetettävä lahjakortti. Toimitamme sinulle valitsemasi kortit sähköpostilla. Jokaisessa kortissa on yksilöllinen koodi. Lahjan saaja menee kyseisen kortin nettisivuille ja syöttää saamansa koodin sivuille. Tämän jälkeen hänelle aukeaa tuotelistaus, josta hän valitsee itselleen mieluisan lahjan. Sen jälkeen hän syöttää toimitus osoitteen, jonka jälkeen lahja toimitetaan hänelle suoraan kotiovelle. Fyysinen lahjakortti toimii vastaavalla tavalla. Fyysisen kortin voi lähettää postilla tai luovuttaa henkilökohtaisesti.

Lahjakortteja yrityksille on useamman eri hintaisia, joten voit esimerkiksi valita paremmille asiakkaille kalliimman kortin ja pienemmille asiakkaille edullisemman kortin. Lahjan saaja ei missään vaiheessa näe itse lahjakortin arvoa, hän näkee vain lahja valikoiman, mistä hän saa valita mieleisensä lahjan.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.