T-Paidat painatuksella

T-Paidat painatuksella

 

Miksi tpaita on hyvä liikelahja?

T-paita on hyvä liikelahja, koska se on yleiskäyttöinen ja käytännöllinen. T-paidat ovat yleisiä vaatteita, jotka ovat suosittuja kaikenikäisillä ihmisillä ja erilaisissa tilanteissa. Ne ovat myös mukavia ja kevyitä päällä, mikä tekee niistä erityisen hyvät käyttää esimerkiksi urheiluun tai vapaa-ajan aktiviteetteihin.

T-paidat ovat myös hyvä tapa mainostaa yritystä, koska ne ovat näkyvästi esillä. Jos yritys painattaa logoansa tai muita mainosviestejä t-paidalle, se saattaa saada paljon näkyvyyttä, kun ihmiset käyttävät paitaa eri paikoissa. T-paidat ovat myös edullisia liikelahjoja, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi suuremmille tapahtumille tai messuille, joissa halutaan jakaa useita lahjoja.

Yrityksen kannattaa harkita t-paidan valintaa liikelahjaksi, jos se haluaa tarjota jotain käytännöllistä ja arkipäiväistä, joka saattaa saada paljon näkyvyyttä ja joka sopii useimmille ihmisille.

Nykyään kaikki t-paidat ovat varustettuja jonkinlaisella logolla, joko suositun valmistajan brändillä, yrityksen logolla tai sitten tapahtuman tai joukkueen logolla. T-paidat omalla logolla on eriomainen mainosväline, jota käytetään päivittäin. Toiseksi se on hyvä tapa mainostaa yritystäsi tai organisaatiotasi . Kolmanneksi se osoittaa, että arvostat vastaanottajaa, oli hän asiakkaasi tai työntekijäsi. Oli tarpeesi minkälainen tahansa, meiltä löytyy T-paita joka lähtöön. Meillä t-paita painatus tehdään itse, siksi se on asiakkaalle nopeaa ja edullista.

Yrityksesi logolla varustetun t-paidan antaminen jollekin henkilölle on kuin antaisi hänelle pienen mainostaulun. Se on hyvä mainos. Ja jos paita on laadukas ja hyvännäköinen, vastaanottaja käyttää sitä päivittäin. Tämä lisää brändisi näkyvyyttä. Siksi T-paidat painatuksella onkin varsin edullinen mainosväline.

Kaiken kaikkiaan logolla varustettu t-paita on erinomainen liikelahja, koska se on käytännöllinen, vahvistaa brändiäsi ja osoittaa, että arvostat lahjan saajaa.

T-paitojen materiaalit

T-paidan valmistukseen voidaan käyttää erilaisia materiaaleja. Yleisin materiaali on puuvilla, mutta on olemassa myös polyesteristä, nailonista ja elastaanista valmistettuja T-paitoja. Jokaisella näistä materiaaleista on omat etunsa ja haittansa.

Puuvilla on suosituin t-paitojen materiaali. Se on pehmeää, mukavaa ja imukykyistä. Puuvillaiset T-paidat ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Ne voivat kuitenkin kutistua ja rypistyä helposti.

Nykyään yhä suositummaksi on noussut luomupuuvillasta tuotetut t-paidat. Luomupuuvillaakin löytyy useampaa laatua, orgaanista luomupuuvilla, tai sitten huippuna Fairtrade luomupuuvillaa. Fairtrade eli reilunkaupan puuvillan koko tuotantoketju on tarkoin sertifioitu, alkaen puuvillan viljelystä aina koko valmistus- ja logistiikkaketjun loppuun asti käytetään vastuullisia ja ekologisia menetelmiä. Lisäksi huolehditaan, että kaikki tuotantoon osallistuneet saavat korvauksen työstään. Tämä luonnollisesti nostaa lopullisen tuotteen hintaa. Tosin luomupuuvilla on aina parempilaatuista ja yleensä pinnaltaan sileämpää kuin normi puuvilla

Polyesteri on synteettinen kangas, joka kutistuu ja rypistyy vähemmän kuin puuvilla. Se kestää myös paremmin tahroja ja ryppyjä. Polyesteria on saatavana nykyään myös kierrätettynä versiona. Se on erittäin pehmeää ja mukavan tuntuista iholla. Se johtaa kosteutta hyvin sekä hengittää. Nykyään kaikki urheilupaidat tehdään tästä materiaalista.

Yksi uusi suosittu materiaali on sekoitepaita, jossa on yhdistetty polyester ja puuvilla, joskus myös spandex. Näissä materiaaleissa saadan esiin kaikkien materiaalien parhaat puolet.

Spandex on synteettinen kangas, joka on hyvin venyvää. Sitä käytetään usein urheiluvaatteissa sekä paremmissa t-paidoissa. Spandex tai Lycra tekee kankaasta erittäin joustavan ja mukautuva, lisäksi se tekee paidasta itsestään siliävän. Spandex lisää paidan mukavuutta entisestään.

T-paita painatus

T-paita painatus on prosessi, jossa kuva, malli tai teksti kiinnitetään t-paitaan. Useimmissa tapauksissa painatus tehdään paidan etupuolelle. T-paita painatus tehdään useilla eri menetelmillä, kuten silkkipainatuksella, DTG-painatuksella (direct to garment), siirtokuvilla ja vinyylileikkauksella.

Silkkipainatus on yleisin T-paitojen painatusmenetelmä. Siinä painatuksesta tehdään ensin painofilmi, jolla valmistetaan painoseula. Tämän jälkeen paitaan levitetään painoväriä seulan läpi. Silkkipainatus soveltuu parhaiten suuriin tilauksiin, koska se on suhteellisen nopea ja helppo toteuttaa.

DTG-tulostus (Direct to Garment) on uudempi T-paitapainomenetelmä, jossa käytetään mustesuihkutekniikkaa kuvioiden tulostamiseen suoraan kankaalle. DTG-tulostimet ovat kalliimpia kuin silkkipainokoneet, mutta niillä on joitakin etuja, kuten mahdollisuus tulostaa täysvärisiä malleja nopeasti ja helposti.

Siirtokuva on toinen suosittu T-paitojen painatusmenetelmä. Tässä menetelmässä kuva tulostetaan tai painetaan erikoiskalvolle, jonka jälkeen siihen lisätään liima. Tämän jälkeen kalvo painetaan kankaaseen, jolloin kuvio siirtyy paitaan. Lämmönsiirto soveltuu parhaiten pieniin tilauksiin tai malleihin, jotka vaativat monimutkaisia yksityiskohtia.

Vinyylileikkaus on t-paitojen painatuksen tyyppi, jossa käytetään lämmönsiirtovinyyliä (HTV) kuvioiden luomiseen. HTV:tä toimitetaan rullina, ja se voidaan leikata mihin tahansa muotoon tai malliin vinyylileikkurilla. Kun malli on leikattu, se asetetaan paitaan ja painetaan lämpöpuristimella kiinni kankaaseen. Vinyylileikkaus soveltuu parhaiten yksinkertaisiin malleihin tai suuriin tilauksiin, jotka on tuotettava nopeasti.

Uusin tulokas markkinoilla on DTF painomenetelmä. Siinä yhdistyy monta tekniikkaa. Direct to Film tekniikassa tulostetaan 5-värikoneella silkkipainoväreillä painettava logo tai kuva erikoiselle siirtokuvakalvolle, jonka jälkeen se prässätään haluttuun tuotteeseen kiinni. Menetelmä mahdollistaa asiakkaalle edullisen ja nopean painotekniikan ilman rajoituksia. On mahdollista tehdä valokuvamaisia painatuksia myös pienempiä eriä järkevään hintaan.

Mistä t-paidan hinta muodostuu?

Kuten olen huomannut, erilaisia t-paitoja on melkoinen valikoima. Miksi ne ovatkin erilaisia, vaikka kaikki ovat vain t-paitoja. Usein asiakkaat luulevat, että toisilla myyjillä paidat vain ovat kalliimpia kuin toisilla. Tämä saattaa osittain pitää paikkansakin, mutta useimmiten asiakas ei osaa huomioida paitojen laatueroa. Asiakas saattaa vertailla tarjousta, jossa rinnakkain halvin ja kallein malli. Se on kuin vertailisi Mersua ja Ladaa, toki hinta ero on suuri, mutta niin on laatu ja ajettavuuskin.

T-paidan hintaan vaikuttavat eniten

  • materiaalin laatu
  • Työn laatu
  • Viimeistely
  • Ylimääräiset yksityiskohdat

Edullisimmissa t paidoissa materiaalina on useimmiten peruspuuvillaa, kankaan vahvuus 135 -145 gr/m2. Saumoissa ei ole hartioissa vahvikesaumoja, resorit ovat ohuempaa materiaali.

Keskihintaisissa t-paidoissa materiaali on yleensä kampapuuvillaa, jossa kangas on harjattu tai kammattu tasaisemman kankaan saamiseksi. Materiaalin vahvuus on yleensä 160 -180 gr. Hartioissa on vahvistetut niskasaumat, sekä resorit ovat parempilaatuisia. Paita säilyttää paremmin ryhtinsä pesun jälkeen, sekä kestää käyttöä pidempään.

Kalleimmissa t-paidoissa käytetään parhaita materiaaleja. Ne ovat yleensä esikutistettuja, jolloin paita ei kutistu niin paljon pesujen jälkeen. Materiaali vahvuudet ovat 190 gr ja siitä ylöspäin. Paidoissa on lukuisia yksityiskohtia, jotka vaikuttavat paidan ryhdikkyyteen ja pitkään käyttöikään.

Parhaissa t-paidoissa käytetään sekoitekankaita. Yleensä 200 gr puuvillaa, johon lisätään 2-5 % elastaania lisäämään paidat ryhtiä ja istuvuutta. Elastaani lisää paitaan myös joustoa, joka lisää käyttömukavuutta entisestään.

Eikä tässä vielä kaikki, oma lukunsa on Pro-Wear t-paidat, ne ovat tehty kestämään 50 pesua muuttumattomana. Näissä materiaalina on puuvillan ja polyesterin sekoite.

Jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva t-paita malli. Haluat sitten edullisen kamppanja t-paidan tai pitkään kestävän ryhtinsä säilyttävän t-paidan, löydät sen meiltä.

Mitä huomioida T-paidan valinnassa

  • Käyttötarkoitus
  • Materiaali
  • Ekologisuus
  • Kohderyhmä

Oli tarpeesi minkälainen tahansa , meiltä löytyy kyllä tarkoitukseen sopiva malli. Kysy lisää, niin katsotaan yhdessä mikä olisi paras vaihtoehto.

Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia paitoja erilaisiin tarkoituksiin!

Tuotemerkkejämme on Harvest, ID,B&C, Clique, Craft, Elevate, Texstar ja moni muu!

Katso lisää alta!

Katso myös muut mainostekstiilimme sekä tekniset tpaidat

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.