T-Paidat painatuksella

T-Paidat painatuksella

T-paidat painatuksella on erinomainen liikelahja monestakin syystä. Ensinnäkin se on käytännöllinen tuote, jota saaja voi käyttää päivittäin. Toiseksi se on tapa mainostaa yritystäsi tai organisaatiotasi myönteisessä valossa. Kolmanneksi se osoittaa, että arvostat vastaanotajaa, oli hän asiakkaasi tai työntekijäsi. Meillä t-paita painatus tehdään itse, se on asiakkaalle nopeaa ja edullista.

Yrityksesi logolla varustetun t-paidan antaminen jollekin henkilölle on kuin antaisi hänelle pienen mainostaulun. Se on kävelevä mainos brändillesi. Ja jos paita on laadukas ja hyvännäköinen, vastaanottaja käyttää sitä ylpeänä. Tämä ylpeys heijastuu yritykseesi myönteisellä tavalla. Siksi T-paidat painatuksella onkin varsin edullinen mainosväline.

Logolla varustettu t-paita osoittaa myös, että olet valmis panostamaan vastaanottajan ammatilliseen kehitykseen. Kun annat hänelle paidan, jossa on yrityksesi logo, osoitat, että haluat hänen edustavan brändiäsi myönteisessä valossa. Annat heille myös jotain, jota he voivat käyttää verkostoitumistilaisuuksissa tai työhaastatteluissa, mikä osoittaa, että olet panostanut heidän tulevaan menestykseensä.

Kaiken kaikkiaan logolla varustettu t-paita on erinomainen liikelahja, koska se on käytännöllinen, edistää brändiäsi ja osoittaa, että panostat vastaanottajaan.

T-paitojen materiaalit

T-paidan valmistukseen voidaan käyttää erilaisia materiaaleja. Yleisin materiaali on puuvilla, mutta on olemassa myös polyesteristä, nailonista ja elastaanista valmistettuja T-paitoja. Jokaisella näistä materiaaleista on omat etunsa ja haittansa.

Puuvilla on suosituin t-paitojen materiaali. Se on pehmeää, mukavaa ja imukykyistä. Puuvillaiset T-paidat ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Ne voivat kuitenkin kutistua ja rypistyä helposti.

Polyesteri on synteettinen kangas, joka kutistuu ja rypistyy vähemmän kuin puuvilla. Se kestää myös paremmin tahroja ja ryppyjä. Polyesteria on saatavana nykyään myös kierrätettynä versiona. Se on erittäin pehmeää ja mukavantuntuista iholla. Se johtaa kosteutta hyvin sekä hengittää. Nykyään kaikki urheilupaidat tehdään tästä materiaalista.

Yksi uusi suosittu materiaali on sekoitepaita, jossa on yhdistetty polyester ja puuvilla, joskus myös spandex. Näissä materiaaleissa saadan esiin kaikkien materiaalien parhaat puolet.

Spandex on synteettinen kangas, joka on hyvin venyvää. Sitä käytetään usein urheiluvaatteissa sekä paremmissa t-paidoissa. Spandex tai Lycra tekee kankaasta erittäin joustavan ja mukautuva, lisäksi se tekee paidasta itsestään siliävän. Spandex lisää paidan mukavuutta entisestään.

T-paita painatus

T-paita painatus on prosessi, jossa kuva, malli tai teksti kiinnitetään t-paitaan. Useimmissa tapauksissa painatus tehdään paidan etupuolelle. T-paita painatus tehdään useilla eri menetelmillä, kuten silkkipainatuksella, DTG-painatuksella (direct to garment), siirtokuvilla ja vinyylileikkauksella.

Silkkipainatus on yleisin T-paitojen painatusmenetelmä. Siinä painatuksesta tehdään ensin painofilmi, jolla valmistetaan painoseula. Tämän jälkeen paitaan levitetään painoväriä seulan läpi. Silkkipainatus soveltuu parhaiten suuriin tilauksiin, koska se on suhteellisen nopea ja helppo toteuttaa.

DTG-tulostus (Direct to Garment) on uudempi T-paitapainomenetelmä, jossa käytetään mustesuihkutekniikkaa kuvioiden tulostamiseen suoraan kankaalle. DTG-tulostimet ovat kalliimpia kuin silkkipainokoneet, mutta niillä on joitakin etuja, kuten mahdollisuus tulostaa täysvärisiä malleja nopeasti ja helposti.

Siirtokuva on toinen suosittu T-paitojen painatusmenetelmä. Tässä menetelmässä kuva tulostetaan tai painetaan erikooiskalvolle jonka jälkeen siihen lisätään liima. Tämän jälkeen kalvo painetaan kankaaseen, jolloin kuvio siirtyy paitaan. Lämmönsiirto soveltuu parhaiten pieniin tilauksiin tai malleihin, jotka vaativat monimutkaisia yksityiskohtia.

Vinyylileikkaus on t-paitojen painatuksen tyyppi, jossa käytetään lämmönsiirtovinyyliä (HTV) kuvioiden luomiseen. HTV:tä toimitetaan rullina, ja se voidaan leikata mihin tahansa muotoon tai malliin vinyylileikkurilla. Kun malli on leikattu, se asetetaan paitaan ja painetaan lämpöpuristimella kiinni kankaaseen. Vinyylileikkaus soveltuu parhaiten yksinkertaisiin malleihin tai suuriin tilauksiin, jotka on tuotettava nopeasti.Edulliset t-paidat omalla logolla

Halvat t-paidat omalla logolla

Halvat t-paidat ovat loistava tapa mainostaa yritystäsi tai tapahtumaasi. Ne ovat myös loistava tapa osoittaa tukeasi jollekin asialle tai joukkueelle. Olitpa sitten etsimässä lahjaa jollekin erityiselle henkilölle tai halusitpa vain esitellä tyyliäsi, mukautetut t-paidat ovat loistava vaihtoehto.

Kun ostat halpoja t-paitoja, joissa on oma logosi, pidä mielessä paidan käyttötarkoitus. Jos etsit jotain, jota voit käyttää tapahtumaan tai kampanjaan, haluat varmistaa, että paita on laadukas ja huomiota herättävä. Jos taas etsit vain lahjaa jollekin, mikä tahansa paita käy, kunhan se on mukava ja istuu hyvin.

Paidan käyttötarkoituksen lisäksi mieti myös sitä, kuka paitaa käyttää. Jos ostat paitoja työntekijöille tai asiakkaille, haluat varmistaa, että ne ovat mukavia ja ammattimaisen näköisiä. Jos kuitenkin ostat paitoja ystäville tai perheenjäsenille, voit valita vapaasti minkä tahansa mallin tai tyylin, josta pidät. Muista vain, että mukautettujen t-paitojen tulisi aina edustaa brändiäsi positiivisessa valossa, joten valitse viisaasti!

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, on aika alkaa tehdä ostoksia halvoista t-paidoista, joissa on oma logosi. Monissa eri paikoissa myydään mukautettuja paitoja, joten vertaile hintoja ja tyylejä ennen kuin teet lopullisen ostopäätöksen.

Mitä huomioida T-paidan valinnassa

Mitä sitten huomioida kun ollaan hankkimassa t-paidat painatuksella?. T-paidan valinnassa on otettava huomioon muutamia asioita. Ensimmäinen asia on istuvuus. Haluat varmistaa, ettei T-paita ole liian tiukka tai liian löysä. Sen pitäisi olla juuri sopiva. Toinen asia on kangas. Haluat valita kankaan, joka on mukava ja hengittävä. Viimeinen asia on muotoilu. Haluat valita mallin, josta pidät ja joka edustaa tyyliäsi. T-paidan hinnat mudastuvat yleensä kankaan paksuuden ja laadun mukaan. Edullisimmat t-paidat ovat yleensä vahvuudeltaan 145 gr/m2. keskihintaiset paidat, mikä on myydyin paitamalli, ovat n.160 gr/m2. Paremmat paidat ovat 190.200 gr/m2. Kaikkein parhaat paidat  ovat 220 gr/m2, lisäksi niihin on lisätty Lycraa 5 % joustavuuden lisäämiseksi. Lisäksi Lycra tekee paidasta lähes rypistymättömän.

Oli tarpeesi minkälainen tahansa , meiltä löytyy kyllä tarkoitukseen sopiva malli. Kysy lisää, niin katsotaan yhdessä mikä olisi paras vaihtoehto.

Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia paitoja erilaisiin tarkoituksiin!

Tuotemerkkejämme on Harvest, ID,B&C, Clique, Craft, Elevate, Texstar ja moni muu!

Katso lisää alta!

Katso myös muut mainostekstiilimme sekä tekniset tpaidat

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.