Hupparit omalla logolla

Hupparit omalla logolla

Hupparit omalla logolla tai painatuksilla ovat erinomainen mainoslahja ja ne sopivat mainiosti niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaankin.

Huppari painatus toteutetaan asiakkaan logolla tai halutulla tekstillä . Sopivat hupparit kuvalla rentoon pukeutumiseen ja vähän siistimpäänkin tarpeeseen löydät valikoimastamme.  Myös paksummat ja kestävämmät materiaali mahdollistavat huppareiden käytön myös työvaatteena. Huomioväriset hupparit omalla logolla varustettuna heijastimilla ja ilman löytyy myös. Aina tarpeen mukaan.

Huppari materiaalit

Hupparimateriaaleja ja löytyy reilusti. Voit valita mieluisat materiaalin joko enemmän puuvillaa tai sitten enemmän polyesteriä. Kankaan vahvuuksiakin löytyy reilusti, ohesta aina 380 gr fleesevuorisiin malleihin. Nyt saat myös hupparit teknisistä materiaaleista, ne sopivat erinomaisesti liikuntaan ja vapaa-aikaa, kuin myös työhönkin.

Nyt myös hyvä valikoima ekologisia huppareita, raaka-aineena orgaaninen puuvilla sekä kierrätysmateriaalit. Jos eettisyys ja ekologisuus kuuluvat yrityksenne arvoihin sekä tarvitsette kaikki sertifikaatit, ne löydät meiltä. Ekologinen huppari omalla logolla on tätä päivää. Esimerkiksi näiltä merkeiltä löytyy orgaaniset tuotteet, joissa koko tuotantoketju puuvillan viljelystä, tuotannosta aina rahtia myöten on mahdollisimman ekologisesti toteutettu: COTTOVER, SOUTHWEST, B&C, ELEVATE, CLIQUE, CRAFT.

Useista malleista löytyy naisille ja miehille omat leikkaukset, lapsia unohtamatta. Huppari omalla logolla onki todella monikäyttöinen ja suosittu vaate.

Huppari painatus – eri menetelmät

Hupparin painatus kannatta suunnitella huolella, niin niistä saan hienon näköisiä. Mitä paremman näköinen, sitä halutumpi se on ja asiakkaasi pitää sitä mielellään yllään. Ja brändisi näkyy ja ja välittyy päivästä toiseen.

Huppari painatus voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Isommissa määrissä painatus toteutetaan silkkipainolla , jollin painatuksen koolla ei ole vaikutusta hintaan. Pienemmät määrät toteutetaan usein siirtokuvatekniikalla joka on pienemmissä erissä silkkipainoa edullisempi menetelmä. Lisäksi käytämme tietenkin myös brodeerausta, joka antaa näyttävän ja kestävän lopporuloksen.

Joskus taas haetaan hillittyä merkkausta, kun halutaan mieluummin vain muistaa hyvää asiakasta vaikka huippulaadukkalla CRAFT leisure hupparilla. Silloin logo voidaan laittaa suhteellisen pienellä, esimerkiksi brodeerata vaikka kankaan värillä. Silloin logo näkyy, mutta ei häiritse likaa.

Oli tarpeesi mikä tahansa, kysy meiltä, autamme enemmän kuin mielellämme.

Saat kauttamme kaikki parhaat merkit, HELLY HASEN, CRAFT, MATTERHORN, TEXSTAR, HARVEST, ID, CLIQUE, DAD, COTTOVER, PROJOB, JOBMAN…

Laaja hupparimallisto perushuppareista laadukkaisiin huippumateriaaleihin , tutustu ja kysy lisää, meiltä löytyy varmasti sopiva. Muut mainostekstiilit.

Hupparit omalla logolla kun haluat erottua

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.