Kahvikupit omalla logolla

Kahvikupit logolla ja mukit painatuksella

Kahvikupit logolla ja mukit painatuksella saat meiltä nopeasti ja edullisesti. Hyvä valikoima laadukkaita ja edullisia mukeja omalla painatuksella

Kahvikupit ja mukit ovat yksi parhaista liikelahjoista. Jokaisella työpaikalla juodaan päivittäin kahvia, eli logosi näkyy joka ikinen työpäivä.

Miksi kahvikupit logolla?

Suomalaiset ovat kahvinkulutuksessa kärkimaita maailmassa. Ei ole ihme että mukit painatuksella on äärettömän hyvä mainoslahja. Kun annat asiakkaallesi mukin painatuksella omalla logolla, saat yrityksellesi mainoksen, jota käytetään monta kertaa päivässä vuodesta toiseen. Voiko olla parempaa liikelahjaa.

Myös omassa toimistossa tai työmaalla on mukava siemailla kahvia tai muita juomia omalla logolla varustetusta mukista. Kun sinulle tulee aisakkaita, on mukava tarjota heillekkin kahvit firman kupeista.

On mahdollista tilata vaikka koko kahviastiasto omalla logolla, kermakon ja sokerikon kera.

Mukit painatuksella

Mukeja löytyy lukuisia malleja, eri kokoisia ja näköisiä. Mukit painetaan usein miten silkkipainolla. Suosittu tapa on myös siirtokuva painatus , jossa logo painetaan ensin siirtopaperille ja sitten paistetaan mukiin kiinni. Siirtokuvapainatus mahdollistaa isomman  painoalan ja on aivan yhtä kestävä kuion silkkipanatus.

Lisäksi on vielä sublimaatiopainatus mikä on yhä suositumpi menetelmä. Sublimaatiopainatus on siirtokuvapainatus, jossa käytetään erikoisvärejä, jotka imeytyvät mukin lasituksen sisään korkeassa lämpötilassa. Sublimaatio mahdollistaa valokuvapainatuksen mukeihin, myös moniväriset ja liukuvärjätyt logot. Lisäksi muki voidaan painaa yhdellä kertaa koko mukin ympäri. Painotapa on luonnollisesti konepesun kestävä.

Meillä on oma sublimaatio painolaitteisto, joten pystymme tuottamaan mukit tarpeen tullen vaikka samana päivänä.

Muut painomenetelmät toteutetaan aina mukitehtaalla, parhaan laadun takaamiseksi.

Olipa sitten mukitarpeesi millainen tahansa, uskon että meiltä löytyy siihen vaihtoehto, soita ja kysy lisää.

Katso myös muut juomatarvikkeet sekä liikelahjat

KATSO TÄSTÄ KOKO VALIKOIMA

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.