Kaulanauhat, avainnauhat

Näytetään kaikki 6 tuotetta

Kaulanauhat ja avainnauhat omalla painatuksella tai logolla

Kaulanauhat ja avainnauhat omalla yrityksen logolla on monikäyttöinen tuote. Se sopii toimistoon, messuille, kotiin avainnauhaksi sekä myös kaikenlaisiin tapahtumiin toimitsijoille että he erottuvat yleisöstä. Löydät meiltä laajan valikoiman kaulanauhoja omalla logolla kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Tilaa nyt kaulanauhat ja avainnauhat omalla painatuksella!

Kaulanauhat yrityksen omalla logolla painettuna ovat suosittuja mainoslahjoja. Kaulanauhat sopivat mainoslahjojen lisäksi myös hyvin omaan käyttöön.

Saat monipuolisen valikoiman kaulanuhoja erilaisiin tarpeisiin. Toimitamme niin perinteiset silkkipainetut kaulanauhat, kuin myös kudotut kaulanauhat että myös sublimaatiopainetut nauhat. Myös pyöreät täytetyt  kaulanauhat kuuluvat valikoimaan.

Kaulanauhamateriaaleja löytyy lukuisia aina tarpeen mukaan. Suosituin materiaali on polyester nauha, sitä löytyy paksumpaa ja ruovimpaa sekä myös huippulaadukasta ja sileää.

Kaulanauhat voidaan valmistaa eri levyisinä yleensä 10 – 25 mm leveinä.

Lukkomekanismeja sekä lisävarusteita löytyy myös kattavasti. Yleisin lukko on papukaijalukko sekä turvalukko niskaan.

Lisävarusteena löytyy erilaisia korttitaskuja messukäyttöön, ID korttitaskujasekä myös kiinnikseitä esimerkiksi avaimille tai vaikka kännykälle.

Jostarvitset vaikka isonkin kulkuluvan tai messupassin kaulanauhoihin voidaan laittaa kaksi paukaijalukkoa, niin silloin lippu pysyy varmemmin suorassa eikä keiku.

Kaulanauhat voidaan myös tehdä heijastavasta materiaalis jo halutaan näkyä myäs pimeässä. Tai vaikkapa luonnon korkkipuusta.

Nyt myös saat kaulanauhat egolokisista materiaalesta kuten:

  • Kierrätetty puuvilla
  • RPET eli kierrätetystä pulloista tehdyt nauhat
  • Orgaaninen puuvilla
  • Bambuu
  • Korkki

Lukkomekanismejä valmistetaan nyt myös luonnonkuiduista kuten vehnästä että maissintärkkelyksestä.

Olipa tarpeesi minkälainen tahansa uskomme että saat meiltä sopivan kaulanauhan  painatuksella tarpeisiisi.

Kaulanauhat painatuksella saat jo 100 kpl eristä alkaen. Toimitusajat ovat normaalistin. 3 viikkoa tarvittaessa vähemmänkin.

Kaulanauhat yrityksen omalla logolla löydät Matin Sakilta!

Kaulanauha yrityksen omalla logolla – omaan käyttöön tai mainoslahjaksi? Lue blogiteksti kaulanauhoista tästä. Katso alta valikoimaa! Tässä Muut mainoslahjat.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.