17.2.2018 klo 15:53

Kaulanauhat omalla painatuksella – omaan käyttöön vai mainoslahjaksi?

Kaulanauhat omalla painatuksella – omaan käyttöön vai mainoslahjaksi?

Kaulanauhat omalla painatuksella ovat mitä mainioin mainoslahja.

Kaulanauhat ovat todella käytännöllinen mainoslahja. Se sopii nimenomaan mainoslahjaksi kelle tahansa, tai vaikkapa omaan käyttöön.

Yritysmaailmassakin käytetään paljon erilaisia avaimia, kulkulupia ja muistitikkuja. Kaulanauhat voivat parhaassa tapauksessa roikkua vastaanottajan kaulassa vaikka missä. Sillä on siis paljon mahdollisuuksia mainosarvoltaankin.

Kaulanauhat omalla painatuksella

Kaulanauhat omalla yrityksen logolla on monikäyttöinen tuote. Se sopii toimistoon, messuille tai kotiin avainnauhaksi. Saat meiltä laajan valikoiman kaulanauhoja omalla logolla.

Kaulanauhojen etu on selkeä tuotteen käyttökohde sekä toki edullisuus.

Minkälaisia kaulanauhoja on saatavilla?

Täytetty kaulanauha on mielenkiintoinen ja hieno valinta.

Täytetty kaulanauha tarkoittaa siis sitä, että nauhaosuus on pyöreä ja myös sen muotoilun ansiosta tuntuu mukavalta kaulalla. Ja näyttää toki hyvältä!

Katso täytetty kaulanauha tästä.

Silkkipainettu kaulanauha on perinteinen tapa valmistaa kaulanauhoja. Silkkipainolla toteutetaan yleensä yksivärisiä logoja erilaisille materiaaleille. Silkkipainettu nauha on myös mukava kaulalla, se ei hankaa.

Katso silkkipainettu kaulanauha tästä.

Kaksinkertainen sublimaatiokaulanauha. Sublimaatiopainettu kaulanauha on täydellinen tapa erottua joukosta. Sublimaatiopainatuksella saavutetaan loistava ja kirkas värintoisto sekä tarkka jälki kuvissa. Sublimaatiopainettu nauha on myös mukava kaulalla, se ei hankaa. Sublimaatiopainetut nauhat sopivat myös tiukkaan budjettiin.

Katso sublimaatiokaulanauha tästä.

Katso myös muut vaihtoehdot tästä.

 

Autan mielelläni oikean kaulanauhan valinnassa.

Soittele, Matti Aalto 0400 556 763

Jaa somessa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail