Tuubihuivit painatuksella

Tuubihuivit painatuksella

Tuubihuivit painatuksella ovat nykyään suosittu ja monikäyttöinen liikelahja. Putkihuivia voidaankin siis pitää erinomaisena liikelahjana. Tuubihuivi sopii kaikille, sillä on runsaasti erilaisia käyttötarkoituksia, ja kokoajan niitä keksitään lisää.Tuubihuivi painatuksella on tullut jäädäkseen, sen suosio on pysynyt tai jopa kasvanut suosittuna liikelahjana monikäyttöisyyden sekä tietysti edullisuuden ansiosta.

Putkihuivit omalla logolla

Putkihuivit painatuksella sopii kenelle vain , kaikilla on niille käyttöä erilaisissa harrastuksissa sekä myös työtehtävissä. Tuubihuivia käytetään nykyään myös kangasmaskinakin. Tuubihuivi on eriomainen suoja esimerkiksi autokouluille kypärän alle. Tietysti myös mopoilijoille, moottoripyöräilijöille, ylipäätään kaikille jotka käyttävät kypärää.

Tuubihuivit painatuksella on erinomainen lahja kaikille ulkoilijoille talvisaikaan, se suojaa kasvoja, nenää ja kaulaa erinomaisesti tuulelta ja tuiskulta. Tuubihuivia voi käyttää toki myös koristeena, siitä saa hienon rannenauhan. Mahdollisuuksia on rajattomasti mielikuvituksen mukaa.

Nykyään putkihuivit omalla logolla saa luonnollisesti myös ekollogisena vaihtoehtona. Tuubihuivit voidaan valmistaa nykyään myös kierrätyspulloista, lopputuloksena pehmeä mukava liikelahja.

Tuubihuiveja on saatavana myös fleeceresorilla, se lämmittää kaulaa mukavasti.

Tuubihuivit painetaan ns. sublimaatiopainatuksella, siinä väriaineet höyrystymällä värjäävät kankaan. Lopputuloksena mukava pehmeä huivi.

Alle 500 kpl eräät painetaa aina 4-värisenä joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia painovärien hinnasta, ne kuuluvat aina meillä samaan hintaan, 500 kpl ja yli painetaan väri kerrallaan, se tulee asiakkaalle edullisemmaksi isommissa määrissä. Painatus voidaan tehdä joko yksinkertaisesti pelkkä logo tai sitten luodaan oma kuosi kokonaa. Sublimaatiopainotekniikka mahdollistaa melkein minkälaisen painatuksen tahansa yksinkertaisesta logosta aina valokuvapainatuksiin.

Tuubihuiveja on useampaa eri laatua, meidän huiveissa käytetään paksumpaa Premium latua vahvuudeltaan 130 gr. Huippuna löytyy aidot Buff huivit eri variaatioineen.

Ota meihin yjteyttä niin sunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuubihivimalli.

Tilaa tuubihuivit omalla logollasi ja ilahduta asiakkaasi. Katso myös muut liikelahjat.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.