Liikelahjat

Liikelahjat ja mainoslahjat omalla logolla painettuna

Liikelahjat ja mainoslahjat omalla logolla ovat tutkitusti paras tapa kertoa, että välität asiakkaistasi, yhteistyökumppaneistasi ja työntekijöistäsi! Liikelahja on tapa markkinoida. Koska asiakkaalle jää aina konkreettinen muisto yrityksestäsi fyysisen esineen muodossa. Tämän takia liikelahjan vaikutus markkinoinnissa kantaa hedelmää hyvin pitkäjänteisesti. toisin kuin muu mainonta, joka elää vain sen hetken kun luet tai katsot sen.

Liikelahjat ja mainoslahjat voidaan jaotella niinsanottuihin paremppiin liikelahjoihin joita annetaan jo olemassaoleville asiakkaille, sekä huippuasiakkaille joista halutaan ehdottomasti pitää kiinni sekä tietysti henkilökunnalle osittamaan heidän työpanoksen arvostuksestasesta sekä kä hyvin suoritetusta työstä.

Sitten ovat edullisemmat liikelahjat ja mainoslahjat eli giveaway tuotteet. Ne ovat tyypillisesti edullisia massajakotuotteita.  Niitä jaetaan yleensä messuilla sekä erilaisissa promootiotilaisuuksissa, sekä tietysti kun tavataan mahdollinen tuleva asiakas ensimmäisen kerran, annetaan hänelle tapaamisesta muistoksi jokin edullinen lahja muistuttamaan yrityksestäsi.

Perinteisimpiä liikelahjoja kenties ovat mainoskynät, joita jokainen meistä käyttää sekä työssä että kotona jokapäiväisessä elämässä. Nykyisin suosituksi edulliseksi liikelahjaksi ovat nousseet esimerkiksi tuubihuivit, syksyisin heijastimet ja esimerkiksi mainoskaramellit.

Kotimaisista liikelahjoista suosittuja ovat jo legendaariset muoviämpärit, jääraapat, Sidosteen urheilusukat, sekä kotimaiset puutuotteet.

Liikelahjojen antamisessa kannattaa kiinnittä huomiota tietenkin liikelahjan saajaan. On kannattavaa tutustua häneen  ensin tarkemmin perhesuhteisiin sekä tietysti harrastuksiin ja muihin mielenkiinnon kohteisiin. Näin voit antaa hänelle liikelahjan jolle on käyttöä päivittäin.

Tutkimukset osoittavat että 80 % meistä on kotona jonkin yrityksen logolla painettu liikelahja muistuttamassa antajastaan. Mietitään esimerkiksi kahvikuppia missä on yrityksesi logo, siitä juodaan jokaikinen työpäivä kahvia, mainoksesi näkyy päivittäin.

Jos et itse keksi mitä haluaisit antaa lahjaksi, ota reilusti yhteyttä, niin mietitään yhdessä.

Löydät sivuiltamme kattavan valikoiman erilaisia liikelahjoja jokaiseen tarpeeseen. Anna logosi näkyä asiakkaasi silmissä päivittäin.

Esimerkiksi:

Minkälainen liikelahja tai mainoslahja kannattaa valita?

Ei ole olemassa takuuvarmaa tapaa valita oikeita tuotteita yrityksellesi, mutta näiden neljän kohdan avulla opit paremmin valitsemaan oikeat tuotteet.

Tunne kohderyhmäsi

Ensin sinun pitää selvittää minkälaisia ihmisiä haluat lähestyä.Mitä vakituisilla asiakkaillasi on yhteistä.

Määrittele budjettisi ja pidä kiinni brandistäsi

Jos olet käyttänyt mainonnassasi pitkään tiettyä slogania ja logoa, sama tulisi toistua myös mainoslahjoissasi. Vältä antamasta ristiriitaisia viestejä.

Mieti liikelhjan toimitustapaa

Mainoslahjan koko voi joskus rajoittaa sen lähettämistä. Kevyet ja pienet tuotteet kuten esimerkiksi kynät, jääkaappimagneetit, kalenterit ovat helposti postitettavia.

Anna meidän auttaa sinua yli 35 vuoden kokemuksellamme . Olet sitten mistäpäin Suomea vain, toimitamme liikelahjat ja mainoslahjat ympäri Suomen esimerkiksi Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Savonlinna, Lappeenranta, Kotka

Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä

Matti Aalto 0400 556 763 tai [email protected]

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.