Mainoskynät

Mainoskynät logolla painettuna

Miksi mainoskynät logolla on edelleen niin hyvä lahjaidea?

Kaikki meistä käyttävät kynää joka päivä. Koululaisesta eläkeläiseen. Vuonna 2020 tehdyn tutkimuksen mukaan 89 % kuluttajista omistaa mainoskynän.  Yksi mainoskynä tarjoaa keskimäärin 3000 mainoskontaktia elinikänsä aikana, joka on keskimäärin 9 kuukautta. Näin ollen yhden mainoskontaktin hinnaksi muodostuu laskennallisesti 0,01 €. Eli voidaan puhua todella edullisesta mainosvälineestä. Tämän takia mainoskynät ovatkin edelleen erittäin suosittuja.

Minkälainen mainoskynä on sitten hyvä

Mainoskynät logolla, niitä löytyy joka lähtöön. Edullisista massajakokynistä arvokkaampiin allekirjoituskyniin. Kynä tulisikin valita käyttötarpeen mukaan. Messuille ja erilaisiin promootiotilaisuuksiin valitaan tietysti edullisempi kynämalli hinnan vuoksi. Kynän hintaan vaikuttaa käytetyt materiaalit sekä säiliön koko ja laatu. Edullinenkin mainoskynä voi olla hyvä laadultaan kunhan valinta tehdään oikein, tässä auttaa pitkäaikainen kokemuksemme varmasti. Toimistokäyttöön päivittäin paljon kirjoittaville kannattaa hankkia keskihintainen laatukynä. Kun annat asiakkaallesi laadukkaan kynän jolla on hyvä kirjoittaa, hän pitää sen kyllä visusti tallessa. Sitten on vielä huippuna niin sanotut allekirjoituskynät. Ne ovat tavallisesti merkkituotteita kuten esimerkiksi PARKER, WATERMAN. Nämä ovat yleensä pakattu hienoihin lahjarasioihin, jolloin saajakin kokee arvostusta.

Mainoskynien materiaalit

Mainoskynät valmistetaan pääsääntöisesti puusta, metallista tai erilaisista muoveista. Nykyään suosittuja ovat myös erilaiset ekologiset materiaalit, sekä kierrätysmuovit. Käytetyllä muovilaadulla on merkitystä mainoskynän hintaan, samoin myös metallilaadulla. Erittäin suosittuja ovat edulliset metalliset mainoskynät, joiden pääraaka-aine on alumiini. Se on kevyt kirjoittaa, mutta tuntuu silti arvokkaalta. Allekirjoituskynissä käytetään jopa ruostumatonta terästä. Kallimaat kynät ovat usein hienosti maalattuja ja lakkapintaisia.

Tärkeä osa on myös itse säiliä ja kynän kärkiosa. Musteita on erilaisia, kuten myös kärkiä, yleisin pallokoko on 1 mm, mutta jotkut tykkäävät ohuemmasta 0,7 mm kärjestä

Musteena on useimmiten normaali muste sekä nykyisin suosiota saanut geelimuste, se on hiukan liukkaampi kirjoittaa.

Miten valita täydellinen mainoskynä?

On muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, kun valitset yrityksellesi täydellisen mainoskynän. Ensimmäinen on se, minkä tyyppinen yrityksesi on. Jos yrityksesi on muodollisempi, sinun kannattaa valita kynä, joka näyttää ammattimaisemmalta. Jos yrityksesi on hauska ja rento, voit valita kynän, joka kuvastaa sitä.

Toinen huomioon otettava asia on budjettisi. Kampanjakynät voivat maksaa muutamasta dollarista satoja dollareita kappaleelta. Haluat löytää kynän, joka sopii budjettiisi ja tarjoaa silti laadukkaan painatuksen ja brändin yrityksellesi.

Kolmas huomioon otettava asia on tilauksesi koko. Jos tilaat vain muutaman kynän, sinun ei välttämättä tarvitse huolehtia siitä, että saat ehdottoman täydellisen kynän. Jos kuitenkin tilaat useita satoja tai jopa tuhansia kyniä, on tärkeää varmistaa, että löydät täydellisen kynän, jotta kaikki kynän saavat ovat tyytyväisiä siihen.

Kun olet pohtinut näitä kolmea asiaa, on aika alkaa tarkastella erilaisia mainoskyniä. Saatavilla on monia eri tyylejä, värejä ja materiaaleja, joten käytä aikaa kaikkien vaihtoehtojen selaamiseen ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Valitse kynä, joka edustaa mielestäsi parhaiten yritystäsi ja josta sen vastaanottajat pitävät!Mainoskynien käytön hyödyt

Mainoskynien edut

Mainoskynät ovat edullinen tapa edistää yrityksesi toimintaa ja saada nimesi esille. Ne ovat myös hyvä tapa osoittaa asiakkaillesi, että arvostat heidän liiketoimintaansa.

Kampanjakyniä voidaan käyttää monin eri tavoin. Voit jakaa niitä messuilla, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Voit myös sijoittaa niitä odotushuoneisiin, vastaanottotiloihin ja muihin paikkoihin, joissa potentiaaliset asiakkaat saattavat nähdä ne.

Yksi mainoskynien parhaista puolista on, että ne ovat suhteellisen edullisia. Voit saada mainoskynillä paljon vastinetta rahoillesi. Niitä on myös helppo säilyttää ja kuljettaa, mikä tekee niistä ihanteellisia yrityksille, jotka matkustavat usein.

Mainoskynissä on myös se hyvä puoli, että niiden säilyvyys on pitkä. Toisin kuin muut markkinointimateriaalit, kuten lentolehtiset ja esitteet, ihmiset säilyttävät mainoskyniä pitkään. Tämä tarkoittaa, että potentiaaliset asiakkaat näkevät yrityksesi nimen ja yhteystiedot joka kerta, kun he käyttävät kynää.

Mainoskynä on kustannustehokas mainosväline

Jos etsit kustannustehokasta tapaa mainostaa yritystäsi, harkitse mainoskynien käyttöä. Ne ovat erinomainen markkinointiväline, jonka avulla voit tavoittaa laajan yleisön rikkomatta pankkia.Miten mainoskynillä voidaan lisätä brändin tunnettuutta?

On monia tapoja lisätä brändin tunnettuutta, ja yksi niistä on mainoskynien käyttö. Mainoskyniä voidaan jakaa messuilla, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Niitä voidaan myös postittaa potentiaalisille asiakkaille muun markkinointimateriaalin mukana.

Kynät ovat edullinen tapa mainostaa yritystä, ja niitä käytetään usein, koska ne ovat käytännöllisiä esineitä, joita ihmiset käyttävät päivittäin. Yrityksen nimellä ja yhteystiedoilla varustettu kynä on yrityksen kävelevä mainos. Aina kun joku käyttää kynää, hän näkee yrityksen nimen ja saa muistutuksen yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Mainoskynät voidaan räätälöidä yrityksen logolla tai iskulauseella. Tämä auttaa luomaan kynälle ammattimaisemman ulkoasun ja tunnelman, mikä lisää todennäköisyyttä, että ihmiset säilyttävät ja käyttävät kynää. Räätälöityjä kyniä voi myös tilata suuria määriä alennettuun hintaan, mikä tekee niistä entistäkin edullisempia.

Markkinoilla on nykyään saatavilla monenlaisia mainoskyniä. Kuulakärkikynät, rullakärkikynät ja täytekynät ovat kaikki suosittuja vaihtoehtoja. Jotkut yritykset tarjoavat jopa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Olipa kynätyyppi mikä tahansa, mainoskynien jakaminen on tehokas tapa lisätä brändin tunnettuutta ja saada potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan yrityksestä.

Oli tarpeesi sitten minkälainen vain, saat kauttamme varmasti sopivan kynän. Sivuillamme on vain murto-osa saatavilla olevista malleista. Jos et löydä mieleistäsi, kysy meiltä niin haemme sinulle juuri sen oikean

Oikea mainoskynä oikeaan tarkoitukseen

Lisäinfoa

Matti Aalto 0400 556 763, [email protected]

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.