Mainoskynät

Mainoskynät logolla painettuna

Miksi mainoskynät logolla on edelleen niin hyvä lahjaidea?

Kaikki meistä käyttävät kynää joka päivä. Koululaisesta eläkeläiseen. Vuonna 2020 tehdyn tutkimuksen mukaan 89 % kuluttajista omistaa mainoskynän.  Yksi mainoskynä tarjoaa keskimäärin 3000 mainoskontaktia elinikänsä aikana, joka on keskimäärin 9 kuukautta. Näin ollen yhden mainoskontaktin hinnaksi muodostuu laskennallisesti 0,01 €. Eli voidaan puhua todella edullisesta mainosvälineestä. Tämän takia mainoskynät ovatkin edelleen erittäin suosittuja.

Minkälainen mainoskynä on sitten hyvä

Mainoskyät logolla, niitä löytyy joka lähtöön. Edullisista massajakokynistä arvokkaampiin allekirjoituskyniin. Kynä tulisikin valita käyttötarpeen mukaan. Messuille ja erilaisiin promootiotilaisuuksiin valitaan tietysti edullisempi kynämalli hinnan vuoksi. Kynän hintaan vaikuttaa käytetyt materiaalit sekä säiliön koko ja laatu. Edullinenkin mainoskynä voi olla hyvä laadultaan kunhan valinta tehdään oikein, tässä auttaa pitkäaikainen kokemuksemme varmasti. Toimistokäyttöön päivittäin paljon kirjoittaville kannattaa hankkia keskihintainen laatukynä. Kun annat asiakkaallesi laadukkaan kynän jolla on hyvä kirjoittaa, hän pitää sen kyllä visusti tallessa. Sitten on vielä huippuna niinsanotut allekirjoituskynät. Ne ovat tavallisesti merkkituotteita kuten esimerkiksi PARKER, WATERMAN. Nämä ovat yleensä pakattu hienoihin lahjarasioihin, jolloin saajakin kokee arvostusta.

Mainoskynien materiaalit

Mainoskynät valmistetaan pääsääntöisesti puusta, metallista tai erilaisista muoveista. Nykyään suosittuja ovat myös erilaiset ekologiset materiaalit, sekä kierrätysmuovit. Käytetyllä muovilaadulla on merkitystä mainoskynän hintaan, samoin myös metallilaadulla. Erittäin suosittuja ovat edulliset metalliset mainoskynät, joiden pääraaka-aine on alumiini. Se on kevyt kirjoittaa, mutta tuntuu silti arvokkaalta. Allekirjoituskynissä käytetään jopa ruostumatonta terästä. Kallimaat kynät ovat usein hienosti maalattuja ja lakkapintaisia.

Tärkeä osa on myös itse säiliä ja kynän kärkiosa. Musteita on erilaisia, kuten myös kärkiä, yleisin pallokoko on 1 mm, mutta jotkut tykkäävät ohuemmasta 0,7 mm kärjestä

Musteena on useinmiten normaali muste sekä nykyisin suosiota saanut geelimuste, se on hiukan liukkaampi kirjoittaa.

Oli tarpeesi sitten minkälainen vain saat kauttamme varmasti sopivan kynän. Sivuillamme on vain murto-osa saatavilla olevista malleista. JOs et löydä mieleistäsi, kysy meiltä niin haemme sinulle juuri sen oikean

Oikea mainoskynä oikeaan tarkoitukseen

Lisäinfoa

Matti Aalto 0400 556 763, [email protected]

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.