Pyyhkeet

Pyyhkeet painatuksella

Pyyhkeet painatuksella tai omalla logolla brodeerattuna on helppo ja varma liikelahjaidea.Ei tarvitse miettiä sukupuolta tai kokoasiaa. Pyyhkeitä käyttävät kaikki ihmiset joka päivä. Löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia pyyhkeitä. Oma brodeeraamomme takaa joustavat toimitukset. Valikoimistamme löydät tutut merkit kuten Finlayson, Lord Nelson, Queen Anne sekä tietysti myös ns. tehdastilauspyyhkeet, jotka voidaan kutoa suoraan asiakkaan logolla omaan kuosiin.
Valikoimista löytyy myös sublimaatiopyyhkeet, joissa mahdollista tehdä valokuvapainatuksia koko pyyhkeen alalle.

Pyyhkeen valinta

Oli tarpeesi tai ideasi millainen tahansa, uskomme voivamme auttaa sinua pyyheasioissa. Pyyhkeiden laatuun vaikuttaa materiaali, froteen vahvuus ja tietenkin käytetyn materiaalin laatu. Edullismmat pyyhkeet ovat usein 350 gr froteeta, yleisin pyyhkeen materiaali on 450 gr, laadukkaimmat pyyhkeet taas 550 gr. Grammamäärällä tarkoitetaan kuinka paljon painaa 1 m2 kangasta, eli se kertoo suoraan pyyhkeen paksuudesta ja vaikuttaa luonnollisesti hintaan.

Kun haluutaan laadukasta ja kestavää pyyhettä missä on ylellinen mukavuus ja tuntuma on syytä valita vähintään 550 gr materiaali. Useinmiten materiaalina on 100 % puuvilla, mutta kun halutaan jotai vielä parempaa käytetään puuvillan ja bambun sekoitetta. Bambu on imukykyisempi kuin puuvilla, tuntuu paljon pehmeämmältä ja on kaiken lisäksi vielä antibakteerinen materiaali.

Ekologiset pyyhket painatuksella valmistetaan sertifioidusta luomupuuvillasta, missä koko tuotantoketju puuvillaan viljelystä valmiiksi tuotteeksi on tarkaan valvottu

Edulliseksi mainospyyhkeeksi valitaan useimmiten 350 – 450 gr perus puuvillapyyhkeitä edullisen hinnan takia.

Yksi mahdollisuus on  sublimaatiopyyhkeet, kun halutaan koko pyyhkeen kokoinen 4-väri painatus. Näissä materiaalina on yleensä 350 gr  polyester/puuvilla materiaali. Sileä polyester puoi mahdollistaa valokuvamaisen painatuksen koko pyyhkeen alalle. Toisen puolen frotee taas toimii kuivaavana puolena.

Urheilijoiden suosikkeja ovat mikrokuitupyyhkeet, ne ovat kevyitä pehmeitä, ja kuivuvat nopeasti.

Pyyhkeet omalla logolla voit valita luonnollisesti eri kokoisina versioina aina kulloisenkin tarpeen mukaan

Oli tarpeesi minkälainen vain, ota yhteyttä, niin etsimme sinulle sopivan ratkaisun. Tutustu myös muihin liikelahjoihimme.

Ota reilusti yhteyttä [email protected] tai soita 0400 556 763

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.