Finlayson Hali kylpypyyhe

Perushinta 24,50 

Esitetty hinta on ALV 0% ilman toimitusmaksua ja -logo-merkkauskuluja tuotteen keskimääräiselle ostomäärälle. Hintataulukossa näytettävä hinta ei näy tarjouskorissa.

Kodin tekstiilit yrityksen omalla logolla painettuna? Tulit oikeaan paikkaan! Finlayson Hali kylpypyyhe on oiva valinta! Tutustu myös muiden Kodin tekstiilit -kategorian tuotteisiin tästä!

finlayson

Laadukkaat Finlayson pyyhkeet omalla logolla

 

Pyydä tarjousta vain tästä tuotteesta

Kuvaus

Finlayson Hali kylpypyyhkeet omalla logolla

Arki on parasta ja siksi se ansaitsee osakseen hieman luksusta – joka päivä. Hali-pyyhesarja on vastauksemme ihanan muhkean ja pehmeän pyyhkeen kaipuuseen.

Muhkealla, kevyellä ja samettisen pehmeällä ja samalla erittäin imukykyisellä sekä nopeasti kuivuvalla pyyhkeellä täytyy olla salaisuutensa. Hali-pyyhkeessä se kätkeytyy langan valmistuksessa käytettyyn erityiseen tekniikkaan, jonka ansiosta nukka on hyvin avonainen ja vähäkierteinen. Pyyhkeet on valmistettu 100 % pitkäkuituisesta kampapuuvillasta. Ripustuslenkki on pyyhkeen pitkällä sivulla.

Hali-sarjan harmoniset ja ajattomat värit tuovat ylellistä tunnelmaa kylpyhuoneeseen, valitse mieleisesi tunnelma tai sävyjen yhdistelmä. Tutustu myös ylellisen pehmeisiin Hali-kylpytakkeihin.

Pyyhkeillä on viiden vuoden takuu ja STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifikaatti. Ne yhdessä kertovat tuotteen korkeasta laadusta ja että se on turvallinen käyttäjälleen eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja.

Koko:  70 x 150 cm kylpypyyhe
Koko:50 x 70 cm käsipyyhe

Jaa somessa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Värikartta

Värikartta
Avaa tästä tuotteen värikartta erilliseen ikkunaan

Lisätiedot

TuotenumeroFinlayson 70107
Tehdas

Minimimäärä

12 kpl

Materiaali

Painotapa

Brodeeraus

Vahvuus