Stelton

Näytetään ainoa tulos

Stelton laatu liikelahjat

Stelton on tanskalainen muotoiluyritys, jolla on pitkät perinteet korkealaatuisten tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Yrityksen perusti vuonna 1960 Niels Stellan Høm, ja sen kotipaikka on ollut Kööpenhaminassa perustamisestaan lähtien. Steltonin suunnittelulle on ominaista yksinkertaisuus, toimivuus ja esteettisyys. Yrityksen keskeisiä arvoja ovat innovaatio, laatu ja kestävä kehitys.

Stelton tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten keittiötarvikkeita, pöytäesineitä, kodin tarvikkeita ja toimistotarvikkeita. Yrityksen ikonisin tuote on Cylinda-Line-teekannu, jonka Arne Jacobsen suunnitteli vuonna 1967. Muita merkittäviä tuotteita ovat muun muassa Vacuum-kannu, Collar-kahvimuki ja To Go -klikkausmuki.

Viime vuosina Stelton on laajentanut tuotevalikoimaansa useilla kestävillä ja ympäristöystävällisillä tuotteilla. Näihin kuuluvat uudelleenkäytettävä EcoCup-kahvikuppi, EcoBottle-vesipullo ja EcoBag-ostoskassi. Kaikki nämä tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista, ja ne on suunniteltu siten, että ne voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää itse.

Jos etsit laadukkaita design-esineitä, jotka tuovat kotiin tai toimistoon ripauksen tyylikkyyttä, Stelton on juuri oikea tuotemerkki sinulle. Koska Stelton on sitoutunut kestävään kehitykseen ja painottaa yksinkertaista mutta tyylikästä muotoilua, se tarjoaa jokaiselle jotakin.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.