Huppari painatuksella

Tilaa nyt hupparit painatuksella; kuvalla, tekstillä tai omalla logolla

Hupparit ovat yksi suosituimpia vaatteita tällä hetkellä. Hupparit omalla kuvalla tai logolla on erinomainen liikelahja. Huppari on loistava tuote myös harrasteporukoille sekä urheiluseuroille. Aina kun haluatte pukeutua yhdenmukaisesti, huppari on erinomainen valinta. Ihmiset tykkäävät käyttää nykyään myös vapaa-ajallaan rentoa hupparia. Mitä näyttävämpi painatus sen parempi.

Tämän takia laadukas huppari on nykyaikainen ja haluttu liikelahja. Huppari on monikäyttöinen, tyylikäs, mukava ja käytännöllinen mainoslahja. Hupparit sopivat täydellisesti kylmiin talvipäiviin tai rentoihin viikonloppuihin, jolloin voit loikoilla kotona. Rentoon, mutta tyylikkääseen pukeutumiseen..

Laadukas huppari

Mikä tekee hupparista sitten laadukkaan?

Tärkein asia on tietysti materiaali. Parhaat normihupparit ovat yleensä 80 % puuvillaa ja 20 % polyesteriä. Kankaan vahvuus laadukkaissa huppareissa on yl1 300 gr/m2.Edullisissa huppareissa materiaali saattaa olla 270 gr tai vähemmän. Lisäksi niissä käytetään enemmän keinokuituja puuvillan sijaan.

Materiaalien lisäksi vaikuttaa tietenkin työn laatu ja pienet yksityiskodat. Onnistunut tuote lähtee aina suunnittelupöydältä.

Autamme mielellään valitsemaan sinulle oikean vaihtoehdon lukuisten mallien joukosta. Laadukas huppari kestää käyttöä vuosia, sekä säilyttää ryhtinsä ja ulkonäkönsä. Huppareissa pätee ikävä kyllä vanha sanonta, halvalla ei saa hyvää, Jos pitää hankkia halpa ja hyvä, joutuu ostamaan kaksi.

Hupparien materiaalit

Yleisin materiaali on ehdottomasti sekoitekankaat. Suosituin on puuvillan ja polyesterin sekoitus. Laadun määrittele usein puuvillan osuus, sekä kankaan paksuus, mikä ilmoitetaan yleensä kankaan painona neliömetriä kohti.

Urheiluun on tullut nykyaikaiset kosteutta hyvin siirtävät erikois keinokuidut. Urheilutekstiilit tehdään usein ohuemmiksi ja joustavammiksi hyvän liikkuvuuden takaamiseksi.

Nykyään myös ekologiset ratkaisut ovat yhä suositumpia, kuten myös luomupuuvilla. Se kasvatetaan valvotuissa olosuhteissa ilman erilaisia myrkkyjä. Luomupuuvillan ympärillä pyörii paljon erilaisia sertifikaatteja, joista mielellämme annamme lisäinfoa.

Vastuullisesti tuotettu Fairtrade puuvilla takaa myös viljelijöille ja valmistajille riittävän ansion sekä työolosuhteet.

Nykyään tuotetaan paljon myös kierrätyskuituja, suosituin on Rpet kierrätyspulloista valmistettu keinokuitu, joka on erittäin pehmeä ja miellyttävä materiaali.

Myös puuvillaa kierrätetään paljon ja sen aiheuttamat sivuvirrat hyödynnetään myös.

Meiltä saat kattavan valikoiman ekologisia huppareita, kysy lisää, niin etsitään teille sopiva materiaali ja malli.

Hupparien painatus

Suosituimmat painotekniikat ovat

 • perinteinen silkkipainatus, tämä on sopivin suurissa määrissä 1-väri painatuksissa
 • Brodeeraus, kun halutaan hupparin iän kestävä merkkaus
 • Leikattavat lämpäsiirtomateriaalit oienissä erissä
 • DTF painotekniikka, uusin painotekniikka, joka sopii parhaiten huppareihin. Kysy meiltä lisää

Uusi DTF painokoneemme mahdollistaa pieninenkin määrien tuottamisen asiakkaalle edullisesti. Painovärien määrä ei ole enää kynnyskysymys. Pystymme tuottamaan rasterikuvaa, eli valokuvapainatuksia edullisesti ja nopeasti.

Usein hupparit halutaan myös numeroida sekä nimetä käyttäjänsä nimellä.

Hupparit omalla logolla

Kun haluat hupparin painatuksella, omalla logolla tai haluamallasi tekstillä, ota yhteyttä meille. Olemme koonneet sivuillemme kokoelman myydyimpiä hupparimallejamme. Emme pysty laittamaan kaikkia malleja esille, koska silloin asiakkaalla olisi vaikea tehtävä löytää oikea ja mieluisa malli. Käytä hyväksesi miltei 40 vuoden kokemusta huppareiden parissa. Uskon että löydämme juuri sinulle sopivan mallin.

Toimitamme huppareita, yrityksille, opiskelijoille, kouluiille, urheiluseuroille, harrasteporukoille, julkishallinolle, you name it, we make it.

Hupparit painatuksella tai hupparit omalla kuvalla tai tekstillä voivat olla erittäin tehokas tapa mainostaa brändiäsi tai yritystäsi. Hupparit ovat mukavia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä, mikä tekee niistä haluttuja.

Huppari on myös hyvä mainosväline. Voit pukea henkilökunnan erottuvaksi tai painattaa esimerkiksi tuotemainoksen erilaisiin promootiotilaisuuksiin. Jos etsit ainutlaatuista ja tehokasta tapaa mainostaa brändiäsi, harkitse mainoshuppareita!

Harraste porukat ovat hyvä esimerkki, samanlainen huppari lisää yhteenkuulumisen tunnetta.

Hupparit omalla kuvalla

Nykytekniikka mahdollistaa myös valokuvapainatuksen huppareihin. Eli jos haluat vaikka huppareita omalla kuvallasi, niin se onnistuu vallan mainiosti.

Suosittuja ovat eritoten eri kaupungeille tehdyt hupparit, vaikka nähtävyyksien valokuvilla. Eläin ihmisille huppari, vaikka omasta koirasta tai kissasta otetusta valokuvasta. Mahdollisuuksia on rajattomasti

Minkälainen huppari on sinulle paras

Markkinoilla on paljon erityyppisiä huppareita, joten voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon hupparia valitessa:

 • Mistä materiaalista haluat hupparisi olevan valmistettu? Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi puuvilla, polyesteri ja fleece. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa, joten mieti, mitä tarvitset hupparilta ennen päätöksen tekemistä.
 • Kuinka painava haluat hupparisi olevan? Jotkut on tarkoitettu lämpimämpään säähän, kun taas toiset ovat parempia viileämpiin lämpötiloihin. Mieti, miten aiot käyttää hupparia ennen kuin valitset sen.
 • Mitä tyyliä pidät eniten? Huppareita on paljon erilaisia tyylejä, perinteisistä modernimpiin malleihin. Valitse sellainen, joka sopii parhaiten makuusi ja persoonallisuuteesi.
 • Minkä värin haluat? Huppareita on kaikenlaisia värejä, joten valitse se, josta pidät eniten tai joka sopii parhaiten muuhun vaatekaappiisi.
 • Minkä kokoisen tarvitset? Varmista, että sovitat muutamaa eri kokoa ennen kuin päätyt yhteen, sillä koot voivat vaihdella eri merkkien ja tyylien välillä.

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, sinun ei pitäisi olla ongelma löytää itsellesi täydellinen huppari!

Oli tarpeesi mikä tahansa, kysy meiltä, autamme enemmän kuin mielellämme.

Saat kauttamme kaikki parhaat merkit, HELLY HASEN, CRAFT, MATTERHORN, TEXSTAR, HARVEST, ID, CLIQUE, DAD, COTTOVER, PROJOB, JOBMAN…

Laaja hupparimallisto perushuppareista laadukkaisiin huippumateriaaleihin, tutustu ja kysy lisää, meiltä löytyy varmasti sopiva. Muut mainostekstiilit.

Hupparit omalla kuvalla tai logolla, kun haluat erottua

Pyydä tarjous

 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.