Ekokynät

Ekokynät omalla logolla

Ekokynät omalla logolla ovat oiva tapa osoittaa asiakkaille ja henkilökunnalle, että yritykselläsi on vakava suhtautuminen ympäristöasioihin. Nämä ympäristöystävälliset kynät valmistetaan usein kierrätetystä materiaalista, mikä tekee niistä ekologisesti kestävän valinnan.

Ekokynien tilaus omalla logolla on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä tilauksen suoraan nettisivuiltamme tai ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen. Tarjoamme  erilaisia painomenetelmiä, kuhunkin kynään parhaiten sopivat.

Ekokynien lisäksi voit harkita myös muita ympäristöystävällisiä promootiotuotteita, kuten kierrätetystä materiaalista valmistettuja kasseja tai kangaskasseja omalla logolla. Nämä tuotteet ovat suosittuja vaihtoehtoja niin yritysten kuin yksityistenkin keskuudessa ja ne ovat oiva tapa välittää ympäristöviestiä.

Mitä materiaaleja ekokynissä käytetään?

Ekokynissä voidaan käyttää useita erilaisia materiaaleja, kuten kierrätettyä muovia, kierrätettyä paperia tai kierrätettyä metallia. Tarkka materiaali riippuu kynien valmistajasta ja tuotteesta. Alla on lueteltu muutamia yleisiä materiaaleja, joita ekokynissä voi olla käytössä:

  1. Kierrätetty muovi: Monet ekokynät valmistetaan kierrätetystä muovista, joka on kerätty esimerkiksi muovipulloista tai muovipakkauksista. Tämä materiaali on ympäristöystävällinen valinta, sillä se auttaa vähentämään muovinjätteen määrää ja pienentää uusien muovituotteiden tarvetta.
  2. Kierrätetty paperi: Toiset ekokynät valmistetaan kierrätetystä paperista, joka on peräisin esimerkiksi käytetyistä toimistotarvikkeista tai sanomalehdistä. Tämä materiaali on ympäristöystävällinen valinta, sillä se auttaa vähentämään paperinjätteen määrää ja pienentää uusien paperituotteiden tarvetta.
  3. Kierrätetty metalli: Joissain tapauksissa ekokynissä käytetään kierrätettyä metallia, joka on peräisin esimerkiksi vanhoista autonosista tai sähkölaitteista. Tämä materiaali on ympäristöystävällinen valinta, sillä se auttaa vähentämään metallijätteen määrää ja pienentää uusien metallituotteiden tarvetta.

Muut ekokynissä käytettävät materiaalit voivat sisältää esimerkiksi kierrätettyä puuta tai kierrätettyä nahkaa. Huomioi, että ekokynien valmistusmateriaalit vaihtelevat tuottajasta ja tuotteesta riippuen, joten tarkista aina tuotetiedot ennen ostamista.

Uusimpana tuotteena meillä on esimerkiksi UMA:n Ocean kynä, joka on tuotettu merten rannoilta kerätyistä muovipulloista.  Tämä estää muovin joutumista mereen , sekä parantaa paikallisten muovin kerääjien elintasoa. Kynämalli on täysin ilmasto neutraali, ja sillä on suuri sosiaalinen merkitys.

Ota meihin yhteyttä, niin valitaan sinulle sopiva malli.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.