Mainoskarkit

Mainoskarkit yrityksen logolla

Mainoskarkit on mukava tapa mainostaa yritystä. Karkin vastaanottaja saa myönteisen mielikuvan antajasta ja yrityksestä, ja mainoskarkit ovat myös edullinen mainoslahja. Matin Sakista löydät kaikenlaiset mainoskarkit: suklaat, pastilliaskit, tikkukaramellit, purukumit, karkkipussit, karamellit ja toffeet.

Hyvät mahdollisuudet mainontaan

Mainoskarkkeja on monenlaisia, mutta yhteistä niille on yleensä se, että pakkaus tai paperi melkein aina painetaan tilauksen jälkeen. Pakkauksen tai paperin ulkonäön voikin usein suunnitella ihan asiakkaan toiveiden mukaan. Karamellipaperin voi suunnitella esimerkiksi sinivalkoraidalliseksi tai täyteen vaaleanpunaisia pilkkuja, melkein kaikki onnistuu. Lisäbonuksena voidaan mainita, että yleensä valkoinen väri on ”ilmainen”, koska paperin perusväri on melkein aina valkoinen.

Ei vain mainoskarkkeja

Valikoimastamme löytyy mainoskarkkien lisäksi erilaisia energiapatukoita, keksejä ja snacksejä. Nämä ovat suosittuja vaihtoehtoja karkille ja käyvät usein hyvin kaupaksi messuilla.

Suklaa hyväksi terveydelle

Matin Sakki haluaa nostaa mainossuklaan myös esiin. Jo pitkään on sanottu, että suklaa on hyväksi sydämelle, ja nyt on amerikkalainen tutkijaryhmä dr John Finleyn johdolla selvittänyt miksi sydämemme sykkii juuri suklaalle, ja tarkemmin sanottuna sen sisältämälle kaakaolle. Kun ottaa palan tummaa suklaata kahvin kanssa, alkavat suoliston bakteerit hajottaa suklaan kuituja ja muuttaa ne anti-inflammatorisiksi aineiksi, jotka ovat hyväksi sydämelle. Hyviä uutisia siis kaikille suklaanystäville!

Tilaa karkit ja makeiset yrityksen omalla logolla Matin Sakilta!

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.