Mainoslippikset

Mainoslippikset logolla !

Etsitkö sopivaa llippalakkia mainoslahjaksi? Matin Sakilta löydät mainoslippikset yrityksesi omalla logolla painettuna! Aina edullisesti!

Minkälainen mainoslippis yrityksellesi?

Mainoslippikset omalla logolla on hyvä valinta mainoslahjaksi. Tutustu laajaan valikoimaamme! Mainoslippiksiä löytyy moneen makuun!

Mainoslippalakki brodeerauksella on näkyvä ja haluttu mainoslahja.  Näyttävä mainoslippalakki on myös pitkäikäinen mainoslahja. Nurisohan pitää hattua jopa syödessään.

Brodeeraamme hatut valtaosin itse, mutta myymme myös isompia ns. tehdaseriä.  Tehdaserät tulevat kysymykseen silloin kun halutaan edullisesti ja isompia määriä.  Meillä on yhteistyökumppanina kaukoidän suurimmat tehtaan, joissa brodeerauksen laatu sekä lippisten laatu on erinomainen.

Tehdastoimitetut mainoslippikset saa myös nykyään noepeastikkin lentorahtina, mutta silloin hinta on hiukan korkeampi, mutta toimitusaika n. kuukauden  nopeampi.

Tehdastoimituslippiksessä on yleensä useampi brodeeraus, sekä brodeeraus voidaan toteuttaa ns. 3D eli kohokuvioisena. Se lisää mainoslippiksen ulkonäköä huomattavasti.

Tehdastoimituslippikset voidaan varustaa asiakkaan omalla labelillä, eli brandätään koko lippis asiakkaan logolla.

Mahdollisuuksia on lukuisia, kysy lisää, niin katsotaan juuri sinulle sopiva malli.

Mainoslippiksiä tehdään nykyään paljon eri materiaaleista. Yleisin on puuvilla ja ja paksumpi heavy twill puuvilla. Käytettyjä on myös polyester ja nykyään RPET eli uusiomateriaali, joka valmistetaan kierrätetyistä pulloista.

Mainolippiksiä saa brodeerattuna myös erilaisilla pintakuoseilla, erityisesti pöyesteristä voidaan valmistaa hienoja Rib-stop materiaaleja

Näin saavutat kasi etua, saat asiakkaalle hienon mainoslippiksen  yrityksesi logolla brodeerattuna sekä säästät luonnovaroja, mikä on tänään enemmän kuin tärkeää.

Uusi materiaali on myös kierrätetty puuvilla, josta tehdään jo kaikenlaisia tuotteita. Myös Bambua käytetään valmistuksessa paljon.

Mainoslippuksiä voidaan merkata myös useilla eri menetelmillä, perinteisin on brodeeraus. Mahdollisuuksia ovat myös silkkipainatus, siirtokuvat, nahkalabelit jopa metallimerkit tai pinssit voidaan liittää mainoslippiksiin.

  • Klassiset lippikset
  • Snapback-lippikset
  • Softshell lippikset
  • Army-lippikset
  • Trucker-lippikset
  • Golf-lippikset
  • Flatpeak-lippikset

Katso myös muut mainostekstiilit.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.