Lippikset omalla logolla

Lippikset omalla logolla

Lippikset omalla logolla on loistava tapa mainostaa yritystäsi. Lippikset painatuksella on käytännöllinen lahja, jota kuka tahansa voi käyttää, ja se on myös hyvä tapa osoittaa arvostusta asiakkaille ja työntekijöille. Tämäntyyppinen lahja sopii mihin tahansa tilaisuuteen, ja sitä arvostetaan varmasti.

Minkä mallinen lippis valita

Valittavana on monenlaisia lippiksiä, ja valitsemasi lippis riippuu haluamastasi tyylistäsi ja haluamastasi ilmeestä sekä tietysti käyttötarpeesta. Jos etsit rentoa lippistä, baseball-lippis tai trucker-lippis voi olla oikea valinta sinulle. Jos etsit muodollisempaa tai tyylikkäämpää lippistä, sillon hienommista materiaaleista tehdyt lippikset tai catsbyt ovat valintasi. Teitysti myös Army lippikset ovat edelleen suosittuja malleja. Siitä, minkä tyyppisen lippiksen valitset, varmista, että se istuu hyvin ja on mukava käyttää.

Minkälainen merkkaus sopii parhaiten lippalakkiisi

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun valitset merkkaustapaa. Nykyään ehdottomasti suosituin merkkaustapa on lippiksen brodeeraus, rajoituksena brodeerauksella on tietysti että sillä ei saada kovin pieniä yksityiskohtia eikä pieniä tekstejä. Suositus onkin että minimi tekstikorkeus olisi ainakin 7 mm.  Toinen suosittu tapa on siirtokuvapainatus. Kun toteutetaan lippikset painatuksella, niin voidaan käyttää liukuvärejä sekä pieniä yksityiskohtia ja tekstejä. Suosittuja ovat myös kudotut merkit ja keinonahkamerkit, jotka ommellaan lippikseen kiinni. Autamme mielellämme valitsemaan logollesi oikean merkkaustekniikan.

Lippiksien materiaalit

Lippiksien materiaali kirjo on laaja. Yleisin lippiksiin  käytetty materiaali on nykyään polyesteri. Se on syrjäyttänyt puuvillan asemaa pääraika-aineena. Polyesteri mahdollistaa hyvin istuvan ja jämäkän rakenteen, joka säilyttää ryhtinsä hyvin.  Polyesteri on myös rypistymätöntä. Nykyään käytetään enenevässä määrin kierrätysmateriaaleja. Jotkut tehtaat kuten esimerkiksi Italialainen Atlantis on päättänyt että kaikki tuotteet tehdään ekologisista kierrätysmateriaaleist  vuoteen 2026 mennessä. perinteisiä puuvillaisia Heavy Twill kankaita käytetään edelleen. Lisäksi suosittu on luomupuuvilla. 

Tehdastoimitus lippikset

Kun haluat lippikset omalla logolla 3d brodeerausella tai kokkonaan brandattynä, valintasi on silloin tehdastoimituslippis.  Ne suunnitellaan alusta loppuun asti juuri sinulle. Tämä mahdollistaa monipuolisemmat merkkausmahdollisuudet. Esimerkiksi suosittu 3D brodeeraus eli kohollaan oleva merkkaus. Se on uskomattoman hienon näköinen. Mainoslippiksen väritys voidaan räätälöidä mieleiseksesi, sekä hikinauhat ja kanttinauhat voidan räätälöidä yritysilmeesi mukaiseksi. Luonnollisesti hinnat ovat edullisempia, kuin jälkikäteen merkatuissa lippiksissä. Minimi näissä on vain 250 kpl

Katso myös muut mainostekstiilit.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.