UMA mainoskynät

UMA mainoskynät omalla logolla

Halulla tuottaa laadukkaita ja samalla yksilöllisiä mainoskyniä perustaja Fritz Ullmann otti vastuun yrityksestä heti sen perustamisvuodesta 1949 ja luotti luovaan ja innovatiiviseen tiimiin. Tähän päivään asti tämä lähestymistapa ei ole muuttunut.

Fritz Ullmann ymmärsi yli 50 vuotta sitten, että “kynä on enemmän kuin kirjoitusväline!” Hänen ajatuksellaan käyttää kynää mainosvälineenä hän kirjoitti historiaa. Tästä hänet tunnetaan – ei vain ammattikunnassa, vaan myös Fischerbachissa, jossa Fritz Ullmann, nykyään kunnia-asukas, tekee enemmän kuin kukaan muu luodakseen turvallisia työpaikkoja. Kaupunki on ilmaissut kiitollisuutensa hänelle nimeämällä hänen kunniakseen kadun, jolla yrityksen pääkonttori sijaitsee nyt.

UMA:lla on perinteinen perhekeskeinen lähestymistapa sekä tulevaisuus. Perustajaperheen kolmas sukupolvi on nyt integroitu yritykseen, tuoden raikasta ajattelua ja nuorta rohkeutta yrityksen jatkuvaan menestykseen.

UMA:lla on suuri menneisyys ja lupaava tulevaisuus. UMA on luotettava ja erittäin luova kumppani .

Tämän takia UMA sopii myös hyvin meidän perhetrityksen valikoimiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme Saksalaista laatua edulliseen hintaan. UMA on erittäin tunnettu juuri hyvästä tinkimättömästä laadusta sekä modernista suunnittelusta.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.