Edullisten mainoslahjojen monikäyttöinen suosikki

Vinkkaa kaverille:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
tuubihuivit painatuksella

Tuubihuivi on tullut jäädäkseen!

Tuubihuivit painatuksella on nykyään suosittu ja monikäyttöinen liikelahja ja erinomainen mainoslahja. Sen suosio liikelahjana on vain kasvanut  monikäyttöisyyden sekä tietysti edullisuuden ansiosta.

Tuubihuivi sopii kaikille, sillä on runsaasti erilaisia käyttötarkoituksia ja kokoajan keksitään lisää.

Tuubihuivit painatuksella sopii kenelle vain – kaikilla on niille käyttöä erilaisissa harrastuksissa sekä myös työtehtävissä.  Tuubihuivi on eriomainen suoja esimerkiksi autokouluille kypärän alle. Tietysti myös mopoilijoille, moottoripyöräilijöille, ylipäätään kaikille jotka käyttävät kypärää.

Tuubihuivi on erinomainen lahja kaikille ulkoilijoille talvisaikaan, se suojaa kasvoja, nenää ja kaulaa erinomaisesti tuulelta ja tuiskult. Tuubihuivia voi käyttää toki myös koristeena, siitä saa hienon rannenauhan. Mahdollisuuksia on rajattomasti mielikuvituksen mukaa.

Monipuoliset materiaalit

Nykyään tuubihuivit omalla logolla saa luonnollisesti myös ekologisena vaihtoehtona. Tuubihuivit voidaan valmistaa nykyään myös kierrätyspulloista, lopputuloksena pehmeä mukava liikelahja.

Tuubihuiveja on saatavana myös fleeceresorilla, se lämmittää kaulaa mukavasti:

Tuubihuivit painetaan ns. sublimaatiopainatuksella, siinä väriaineet höyrystymällä värjäävät kankaan. Lopputuloksena mukava pehmeä huivi.

Alle 500 kpl eräät painetaan aina 4-värisenä joten asiakkaan ei tarvitse juolehtia painovärien hinnasta, ne kuuluvat aina meillä samaan hintaan.  500 kpl ja yli painetaan väri kerrallaan, koska se tulee asiakkaalle edullisemmaksi isommissa määrissä. Painatukseksi voidaan tehdä joko yksinkertaisesti pelkkä logo tai luoda kokonaan oma kuosi. Sublimaatiopainotekniikka mahdollistaa melkein minkälaisen painatuksen vain, yksinkertaisesta logosta aina valokuvapainatuksiin.

Tämän hetken suosituimmat mallit ovat nämä:

 

Tuubihuiveja on useampaa eri laatua, meidän huiveissa käytetään paksumpaa Premium latua vahvuudeltaan 130 gr. Huippuna löytyy aidot Buff huivit eri variaatioineen.

Ota meihin yhteyttä niin sunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuubihuivimalli.

Kaipaatko apua mainoslahjan valinnassa?

Voimmeko auttaa?
Täysi osaamisemme on käytössäsi!

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.