Vingalla on kaikkein monipuolisin lahjakorttivalikoima. Laaja ja kattava tuotevalikoima. Vingan tuotteiden lisäksi mukana tuotteita muilta arvostetuilta brändeiltä

Koronan aikana, jolloin asiakkaiden ja kollekoiden tapaaminen on haasteellista, olisi ehkä hyvä muistuttaa, että arvostamme heidän panostaan ja kumppanuuttaan. Lahjakortin nerokkuus piilee lahjansaajan kokemassa tyytyväisyydessä. Annat hänen itse valita mieluisin tuote korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta

Miksi valita Vingan lahjakortti?

On monia syitä, miksi kannattaa valita juuri Vingan lahjakortti. Tässä muutama niistä:

Kattava valikoima 
Vingalla on laaja valikoima tuotteita eri tuoteryhmissämme ja usein lahjakortin tuotevalikoimassa on yli 120 tuotetta. Näin voimme taata, että jokainen lahjakortin saaja löytää jotain mieluista itselleen.

Paljon tuotemerkkejä
Vinga tekee yhteistyötä useiden eri tuotemerkkien kanssa ja tarjoaa tuotteita mm. merkeiltä Wilson sports, Dr Zipe, Rosendahl, Replay, converse. Näin lahjakortti yltää uudelle tasolle ja on kiinnostavampi lahjansaajalle.

Saaja valitsee itselleen mieluisan lahjan
Lahjakortin saaja kirjautuu sivuille nähdäkseen kaikki valikoiman tuotteet. Kaikki sivuilla olevat tuotteet löytyvät varastolta. Jos tuote on loppuunmyyty, häviää tuote valikoimasta, kunnes saamme tuotetta lisätilauksena. Väliaikana lisäämme korvaavan tuotteen valikoimaan.

Joustavaa toimintaa 
Koska  kaikki lahjakortit painetaan digitaalisella painokoneella, on erilaisten ratkaisujen toteuttaminen mahdollista (voit valita itse logon / tervehdyksen). Voimme myös räätälöidä verkkosivujen lahjakorttia logolla ja tervehdyksellä. Jos annat vain muutaman lahjakortin eteenpäin, sinulla on erinomainen mahdollisuus räätälöidä niistä vieläkin persoonallisemmat.

Asiakaspalvelu & tuki
Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun. Olemme mm. päivittäneet logistisen ohjelmistomme varastolla, jotta voimme entistäkin paremmin kontrolloida ja seurata lähetyksiä. Olemme myös investoineet pakkauskoneeseen, jotta tilauksen pakkaus ja lähetys olisi nopeampaa. Näin pyrimme, että tilauksen ja toimituksen väli olisi mahdollisimman lyhyt ja tehokas.

Mitä kannattaa ottaa huomioon valitessasi lahjakorttia?

Täydellinen valinnanvapaus saajalle. Lahjakortin laajasta valikoimasta saaja voi valita joululahjan. Erona tavalliseen lahjakorttiin on, ettei korttia voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää vain valittuun tuotevalikoimaamme. Verkkopohjainen lahjakortti tekee lahjan valinnan helpoksi, oli tilaaja missä vain. Mitä tulee siis ottaa huomioon ostaessasi lahjakortin? Olemme koonneet viiden askeleen ohjeistuksen alapuolelle.

Kuinka monelle henkilölle haluat ostaa lahjakortin?
Jos henkilöitä on enemmän kuin 50, tarjoamme mahdollisuuden painaa tervehdyksen korttiin ja nettisivuille, jonka lahjansaaja näkee kirjauduttuaan sivuille.

Kenelle ostat lahjakortit?
Lahjakortin etuna on, että kortinsaaja valitsee itse joululahjansa. Jotta kaikille löytyisi mieluinen lahja, olemme lisänneet mukaan merkkejä kuten Wilson Sports, DR Zipe, Rosendahl, Replay, Converse jne. Suosittelemme lahjakorttia varsinkin suuremmille organisaatioille, jotta esimerkiksi joululahjan valitseminen työntekijöille olisi helpompaa ja jokainen työntekijä saa mieluisan lahjan.

Budjetti?
Millainen budjetti sinulla on joululahjojen suhteen? Voit valita sinulle sopivan arvoisen lahjakortin viidestä vaihtoehdostamme: 29 € / 39 € / 55 € / 73 € / 99 € ilman ALV.

Tutustu korttien lahjavalikoimiin testikoodien avulla: vingalahjakortti.fi
Nobel 19,90 € TESTN
Classic 29,90 € TESTC
Regal 45,90 € TESTR
Extra 63,90 € TESTE
Imperial 99 €  TESTI
Ennen seuraavan lahjavalikoiman testausta poistu oikean yläkulman ”kirjaudu ulos”-painikkeen kautta.