Ilmastoneutraali mainoskynä

Vinkkaa kaverille:

Olisiko mukava jos olisi ilmastoneutraali mainoskynä?

Saksalainen UMA kynätehdas on toteuttanut oman visionsa luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi. He ovat tuoneet markkinoille todellisen uutuuden, meren rannoilta kerätyistä muovipulloista tehdyt laadukkaat mainoskynät, UMA Ocean sarjan, joka on täysin ilmastoneutraali.

Yhdessä tehden pienin askelin saamme paljon aikaiseksi. Ajatus käyttää merestä kerättyjä pulloja oli jatkumo jo edellisille uusiomuovista tehdyille mainoskynille. Nyt vain muovi kerätään talteen merten rannoilta ennen kuin se huuhtoutuu meree kauas ulapalle ja kulkeutuu sieltä ravintoketjuumme aiheuttaen vahinkoa eläimille sekä ravinnon lautta mikromuovien muudossa lopulta ihmisille.

Muovi kerätään paikallisten ihmisten avulla meren rannoilta, ja sen jälkeen Plastic Bank hoitaa logistiikan eteen päin. 

Kaksi merkittävää etua UMA:n ja Plastic Bankin yhteistyölle ovat muovin kulkeutumisen vähentäminen meree, sekä parantaa keräävien yhteisöjen elämänlaatua ja toimeen tuloa. Tällä yhteistyöllä on iso sosiaalinen merkitys.

Sinunkin on nyt mahdollista osallistua ilmastotalkoisiin ja silti mainostaa yritystäsi, mutta nyt ekologisesti. UMA:n hieno Ocean kynäsarja on tehty juuri sinulle, joka arvostat rakasta planeettaamme. Kauniit värit sointuvat hyvin luontoon.

Kynä on tuttua saksalaista UMA laatua, joten voit olla varma että kynällä on hyvä kirjoittaa ja se kestää pitkään. Ocean sarja täydentää hyvin ho ennestään laajaa ekologisten kynien sarjaa.

Tilaa omasi jo tänään!

Tutustu kynämalliin TÄSTÄ

Kaipaatko apua mainoslahjan valinnassa?

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.