Tuubihuivit painatuksella

Vinkkaa kaverille:

Tuubihuivit painatuksella

Miksi tuubihuivi tai putkihuivi on niin suosittu?

Tuubihuivit painatuksella on nykyään suosittu ja monikäyttöinen liikelahja ja erinomainen mainoslahja. Sen suosio liikelahjana on vain kasvanut  monikäyttöisyyden sekä tietysti edullisuuden ansiosta. Tuubihuivi sopii kaikille, sillä on runsaasti erilaisia käyttötarkoituksia ja kokoajan keksitään lisää. Tuubihuivit painatuksella sopii kenelle vain – kaikilla on niille käyttöä erilaisissa harrastuksissa sekä myös työtehtävissä.  Tuubihuivi on eriomainen suoja esimerkiksi autokouluille kypärän alle. Tietysti myös mopoilijoille, moottoripyöräilijöille, ylipäätään kaikille jotka käyttävät kypärää. Tuubihuivi on erinomainen lahja kaikille ulkoilijoille talvisaikaan, se suojaa kasvoja, nenää ja kaulaa erinomaisesti tuulelta ja tuiskult. Tuubihuivia voi käyttää toki myös koristeena, siitä saa hienon rannenauhan. Mahdollisuuksia on rajattomasti mielikuvituksen mukaa.

Tuubihuivin materiaalit

Perusmateriaalina  tuubihuiveissa on käytetty polyesteriä eri vahvuisina. Nykyään tuubihuivit omalla logolla saa luonnollisesti myös ekologisena vaihtoehtona, kierrätyspulloista valmistettu R-PET huivi on pehmeä ja tietysti ekologinen. Lisäksi vaihtoehtoja on Coolamax materiaalit sekä UV suojatut materiaalit. Tuubihuivi voidaan varustaa myös fleecekaulukseslla tai tehdä teddyvuorisena. Mahdollisuuksia on paljon.

Esimerkiksi aito BUFF huivi valmistetaan kierrätyspulloista Euroopassa ja se on kudottu joustamaan neljään suuntaan. Lisäksi se on pakattu ekologiseeen kierrätyskartonki lahjarasiaan.

Tuubihuiveja on saatavana myös fleeceresorilla, se lämmittää kaulaa mukavasti:

Tuubihuivit painetaan ns. sublimaatiopainatuksella, siinä väriaineet höyrystymällä värjäävät kankaan. Lopputuloksena mukava pehmeä huivi.

Alle 500 kpl eräät painetaan aina 4-värisenä joten asiakkaan ei tarvitse juolehtia painovärien hinnasta, ne kuuluvat aina meillä samaan hintaan.  500 kpl ja yli painetaan väri kerrallaan, koska se tulee asiakkaalle edullisemmaksi isommissa määrissä. Painatukseksi voidaan tehdä joko yksinkertaisesti pelkkä logo tai luoda kokonaan oma kuosi. Sublimaatiopainotekniikka mahdollistaa melkein minkälaisen painatuksen vain, yksinkertaisesta logosta aina valokuvapainatuksiin.

Tämän hetken suosituimmat mallit ovat nämä:

Tuubihuiveja on useampaa eri laatua, meidän huiveissa käytetään paksumpaa Premium latua vahvuudeltaan 130 gr. Huippuna löytyy aidot Buff huivit eri variaatioineen.

Ota meihin yhteyttä niin sunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuubihuivimalli.

Tsekkaa myös muut edulliset liikelahjamme.

Kaipaatko apua mainoslahjan valinnassa?

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.