Juomapullot omalla logolla

Vinkkaa kaverille:
juomapullot omalla logolla

Juomapullot omalla logolla painettuna

Juomapullot omalla logolla, siitä on muodostunut tämän hetken hittituote, eikä suotta. Vesihän on meille kaikille terveellistä, ja mikäs sen kätevämpi kuin oma juomapullo täynnä raikasta vettä mukana. Juomapulloja kätetään urheiltaessa, metsässä likkuessa, töissö, kotona. Oma rakas juomapullo on usein jokapäiväisessä käytössä, ja näin ollen pullen kyljessä näkyvä logokin muistuttaa kantajaansa päivittäin. Voiko papremaa mainosta ollakkaan.

 

Minkälainen juomapullo sopii sinulle?

Juomapulloja on tänäpäivänä jokalähtöön. On edullisia massa jakopulloja ja vastaavasti laadukkaita hupuupulloja kuten esimerkiksi Sveitsiläisen SIGG tehtaan pullot. Tähän väliin toki mahtuu lukematon määrä erilaisa pulloja.

Valintaan vaikuttaa varmasti eniten käyttötarkoitus. Ulkoiluun ja vaellukseen valitaan useimmiten kolhuja hyvin kestävät metalliset juomapullot, ne valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista, joka on varsin kevyt juomapullomateriaali. Urheiluun ja kaikenlaiseen harrasteliikuntaan sopii taas parhaiten erilaisista muoveista valmistetut juomapullot, suosituimpia materiaaleja ovat Tritan- muovi, siitä ei irtoa mitään makuja veteen. Lisäksi suosittuja ovat kierrätyspulloista valmistetut RPET – pullot. Lisäksi löytyy vielä lasista tehtyjä juomapulloja, nämä ovat enemmänkin tarkoitettuja kotiin tai toimistoon.

Juomapulloja on saatavilla lisäksi eristettyinä versioina. Vacuumi pullot pitävä juomat kylminä tai kuumina useamman tunnin, riippuen pullon laadusta. Parhaiten eristää kuparivaippapullot, joilla saavutetaan jopa 12 tunnin kylmänä säilyvyys.

Juomapullot omalla logolla, painomahdollisuudet

Painotapojakin löytyy riittävästi. Edullisn tapa on tampopainatus, se sopii parhaiten kun tarvitaan vai pienikokoinen logo 1-4 värillä. Perinteisin tapa on silkkipainatus, sillä pystytään painamaan pullo ympäriinsä, riippuen hiukan pullon muodosta, ja materiaalista. Silkkipainolla voidaan painaa myös useampivärinen logo. Nykyään on mys digitaalipainatus, jolla saadaan valokuvapainatus vaikka pullon ympäri. Digipainatus on myös hyvä vaihtoehto useampivärisille logoille. Myös logot joissa on likuvärejä, digipaino on ainoa vaihtoehto.  Metallipullot pystytään lisäksi merkkaamaan lasermerkkauksena. Lasermerkkaus on kaikkei kestävin painomenetelmä. Lisäksi sillä on mahdollista yksilöidä pullot vaikka jokaisen omalla nimellä, tämä on kätevää esimerkiksi joukkueille.

Olipa sitten juomapullotarpeei minkälainen vain, löydät varmasti meiltä itsellesi sopivan ratkaisun.

 

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle paras  juomapullo

Matti Aalto 0400 556 763, [email protected]

 

Tässä muutamia esimerkkejä

SIIRRY VALIKOIMAAN

Kaipaatko apua mainoslahjan valinnassa?

Voimmeko auttaa?
Täysi osaamisemme on käytössäsi!

Yhteystiedot

Seuraa meitä:

Tarjouspyyntö

Voit laittaa meille avoimen tarjouspyynnön kätevän lomakkeen avulla. Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti.

© 2022  | Kaikki oikeudet pidätetään.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.