Miksi juomapullot ovat hyvä liikelahja?

Vinkkaa kaverille:
juomapullot omalla logolla

Miksi juomapullot ovat niin hyvä liikelahja?

Juomapullot omalla logolla ovat erinomainen liikelahja, koska ne tarjoavat useita etuja yritykselle ja niiden vastaanottajille.

Ensinnäkin, juomapullot omalla logolla ovat mainosväline, joka auttaa yritystä lisäämään brändin tunnettuutta ja muistettavuutta. Kun ihmiset käyttävät juomapulloa päivittäin ja näkevät yrityksen logo pullossa, he saattavat muistaa yrityksen paremmin. Juomapullot omalla logolla ovat erinomainen tapa levittää yrityksen nimeä ja viestiä laajalle yleisölle.

Toiseksi, juomapullot omalla logolla ovat ympäristöystävällinen valinta liikelahjaksi. Ne korvaavat yhdellä ja samalla pullolla useita yksittäisiä juomapakkauksia, mikä vähentää jätettä ja parantaa ympäristön tilaa. Juomapullot omalla logolla ovat myös kestävä vaihtoehto, sillä ne kestävät käytössä pitkään ja voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

Lisäksi, juomapullot omalla logolla ovat mukava ja käytännöllinen lahja vastaanottajille. Ne ovat hyödyllisiä arjessa ja matkoilla, ja ne voivat auttaa vastaanottajia säästämään rahaa, kun he eivät tarvitse ostaa juotavaa joka kerta erikseen. Juomapullot omalla logolla voivat olla myös hauskoja ja persoonallisia, ja ne voivat tarjota vastaanottajilleen mielihyvää ja iloa päivittäisessä käytössä.

Kaiken kaikkiaan juomapullot omalla logolla ovat erinomainen liikelahja, joka tarjoaa monia etuja yritykselle ja vastaanottajille. Ne ovat mainosväline, ympäristöystävällinen valinta, käytännöllinen lahja ja hauska ja persoonallinen lisä päivittäiseen elämään.

Juomapullot omalla logolla, siitä on muodostunut tämän hetken hittituote, eikä suotta. Vesihän on meille kaikille terveellistä, ja mikäs sen kätevämpi kuin oma juomapullo täynnä raikasta vettä mukana. Juomapulloja kätetään urheiltaessa, metsässä likkuessa, töissö, kotona. Oma rakas juomapullo on usein jokapäiväisessä käytössä, ja näin ollen pullen kyljessä näkyvä logokin muistuttaa kantajaansa päivittäin. Voiko papremaa mainosta ollakkaan.

 

Minkälainen juomapullo sopii sinulle?

Juomapulloja on tänäpäivänä jokalähtöön. On edullisia massa jakopulloja ja vastaavasti laadukkaita hupuupulloja kuten esimerkiksi Sveitsiläisen SIGG tehtaan pullot. Tähän väliin toki mahtuu lukematon määrä erilaisa pulloja.

Valintaan vaikuttaa varmasti eniten käyttötarkoitus. Ulkoiluun ja vaellukseen valitaan useimmiten kolhuja hyvin kestävät metalliset juomapullot, ne valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista, joka on varsin kevyt juomapullomateriaali. Urheiluun ja kaikenlaiseen harrasteliikuntaan sopii taas parhaiten erilaisista muoveista valmistetut juomapullot, suosituimpia materiaaleja ovat Tritan- muovi, siitä ei irtoa mitään makuja veteen. Lisäksi suosittuja ovat kierrätyspulloista valmistetut RPET – pullot. Lisäksi löytyy vielä lasista tehtyjä juomapulloja, nämä ovat enemmänkin tarkoitettuja kotiin tai toimistoon.

Juomapulloja on saatavilla lisäksi eristettyinä versioina. Vacuumi pullot pitävä juomat kylminä tai kuumina useamman tunnin, riippuen pullon laadusta. Parhaiten eristää kuparivaippapullot, joilla saavutetaan jopa 12 tunnin kylmänä säilyvyys.

Juomapullot omalla logolla, painomahdollisuudet

Painotapojakin löytyy riittävästi. Edullisn tapa on tampopainatus, se sopii parhaiten kun tarvitaan vai pienikokoinen logo 1-4 värillä. Perinteisin tapa on silkkipainatus, sillä pystytään painamaan pullo ympäriinsä, riippuen hiukan pullon muodosta, ja materiaalista. Silkkipainolla voidaan painaa myös useampivärinen logo. Nykyään on mys digitaalipainatus, jolla saadaan valokuvapainatus vaikka pullon ympäri. Digipainatus on myös hyvä vaihtoehto useampivärisille logoille. Myös logot joissa on likuvärejä, digipaino on ainoa vaihtoehto.  Metallipullot pystytään lisäksi merkkaamaan lasermerkkauksena. Lasermerkkaus on kaikkei kestävin painomenetelmä. Lisäksi sillä on mahdollista yksilöidä pullot vaikka jokaisen omalla nimellä, tämä on kätevää esimerkiksi joukkueille.

Olipa sitten juomapullotarpeei minkälainen vain, löydät varmasti meiltä itsellesi sopivan ratkaisun.

 

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle paras  juomapullo

Matti Aalto 0400 556 763, [email protected]

 

Tässä muutamia esimerkkejä

SIIRRY VALIKOIMAAN

Kaipaatko apua mainoslahjan valinnassa?

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.