Juomapullot omalla logolla

Juomapullot omalla logolla

Juomapullot omalla logolla on erinomainen mainoslahja tämänpäivän elämänmenoon. Ihmiset ovat heränneet liikkumaan entistä enemmän. Meiltä löydät laadukkaat juomapullot eri tilanteisiin, salille , retkelle , kaikkeen urheiluun.Juomapullo omalla logolla , varma mainoslahja.

Omalla logolla varustettu juomapullo on loistava tapa mainostaa brändiäsi. Sitä voidaan käyttää mainosmateriaalina messuilla tai yritystapahtumissa tai antaa kiitoslahjana asiakkaille ja asiakkaille. Yksilöllisesti brändätty juomapullo varmistaa, että potentiaaliset uudet ja nykyiset asiakkaat näkevät yrityksesi nimen ja logon, ja auttaa rakentamaan brändin tunnettuutta.

Kauttamme saat toki parhaat brändit kuten SIGG, Camelbak,  Vildmark.

Juomapullojen materiaalit

Tarjolla on monenlaisia juomapulloja muovista ruostumattomaan teräkseen, joten voit valita tarpeisiisi sopivan. Voit myös painattaa ne täysvärisinä tai yksivärisellä logolla. Jos haluat todella tehdä vaikutuksen, osa pulloista on myös mahdollista nimikoida.

Omalla logolla varustetut juomapullot ovat erinomainen tapa edistää terveellistä elämää ja ympäristötietoisuutta. Monet ihmiset käyttävät nykyään kertakäyttöisten muovisten juomapullojen sijaan uudelleenkäytettäviä juomapulloja, joten jakamalla brändättyjä juomapulloja voit osoittaa, että yrityksesi on ympäristöystävällinen.

Jos etsit ainutlaatuista ja käytännöllistä mainostuotetta, valitse juomapulloja, joissa on oma logosi. Ne ovat edullisia, niitä on helppo jakaa, ja ne varmistavat, että mahdolliset uudet tai nykyiset asiakkaasi näkevät logosi. Luo yksilöllinen juomapullo omalla logollasi.

Juomapulloja valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten muovista, lasista, metallista tai komposiittimateriaaleista. Joissakin juomapulloissa on sisäänrakennettu pillit tai nokka juomista varten, kun taas toisissa juomapullojen sisältöön pääsee käsiksi korkin avaamisella.

Vesipullot voidaan yksilöidä nimillä, nimikirjaimilla, kuvilla tai logoilla, jotta niistä tulisi ainutlaatuisia. Henkilökohtaiset vesipullot ovat hyviä lahjoja ystäville, perheelle tai kollegoille, ja niitä voidaan käyttää myös mainostarkoituksiin.

Minkälainen juomapullo sopii sinulle?

Valikoimastamme löydät niin muoviset Tritaanista valmistetut pullot, jotka eivät anna ylimääräistä makua veteen.  Maailmankuulut CamelBack pullot jotka sotilaat ovat kehittäneet.  Luonnollisesti myös ruostumattomasta teräksestä valimistetut juomapullot kuuluvat valikoimaan.

Teräksiset pullot saa myös vakuumirakenteisina. Juomapullo joka pitää juoman kylmänä sekä kuumana on monipuolinen mainoslahja. Kesäretkellä tai vaelluksella maistuu vivoittava raikas juoma.  Talvella pullo pitää juoman kuumana, lämmin kaakao tai  vaikka kavi sekä  tee maistuvat mukavan lämmittäviltä raikkaassa talvisäässä.

Myös runsas valimkoima urheilu- eli sporttipulloja omalla logolla löytyy luonnollisesti valikoimistamme. Juomapullot joukkueelle joukkueen omalla tunnuksella.

Valitsit pulloksi minkä tahansa , juomapullot omalla logolla on aina erinomainen ja haluttu mainoslahja tai liikelahja. Juoma pulloa käytetään usein päivittän toimistoissa, työmailla, harrastuksissa tai liikuttaessa luonnossa. Yrityksesi logo näkyy päittäin asiakkaallesi ja muistuttaa näinollen antajastaan. Hyödyllinen lahja on aina paras lahja.

Nykyään yhä suositumpia ovat ekologiset RPET pullot, jotka ovat valmistettu kierrätetyistä juomapulloista. Ekologiset liikelahjat ovat nykyään todella suosittuja.

Tilaa juomapullot netistä meidän sivuiltamme, niin saat varmasti hyvän tuotteen edulliseen  hintaan.  Niin edulliset pullot kuin myös tunnetut kansainväliset huippu bränditkin kute SIGG tai vaikka Camelback.

Minkälainen painatus sopii juomapulloon?

Juomapulloihin on tapauskohtaiusesti valittavissa erilaisia painomenetelmiä aina valokuvapainatuksia myöten. Kysy meiltä lisää. Voit valita joko pienen tampopainatukset, silkkipainon ympäri pullon tai sitten vaikka digitaalisen moniväripainatus ympäripullona valokuvan tarkkuudella. metalliset pullot on kätevä myös lasermerkata, lasermerkkauksella pullot on helppo yksilöidä vaikka saaja nimellä jokaiselle omansa.

Autamme mielellämme sunnittelemaan juuri Sinulle sopivan painatuksen juomapulloosi.

Tuotteet omalla kuvalla, osaan juomapulloista saamme tehtyä 4-värisen digipainatuksen vaikka omalla valokuvalla.

Katso myös muut juomatarvikkeet, sekä tutustu myös muihin mainoslahjoihimme..

Kysy lisää 0400 556 763 / Matti

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.