Mainostekstiilit

Mainostekstiilit omalla logolla

Mainostekstiilit omalla logolla ovat nykyään olennainen osa jokaisen yrityksen toimintaa. Yhtenäisesti puettu henkilökunta antaa luotettavan ja ammattimaisen kuvan asiakkaalle yrityksestäsi.  Laadukkaat asusteet yrityksen logolla nostavat myös tietenkin brandisi tunnettavuutta ja arvostusta.

Mainostekstiilit auttavat myös erottumaan hyvin erilaisissa promootio tilaisuuksissa ja tietenkin myös messuilla on tärkeää pukeutua brändättyihin yhtenäisiin asuihin.

Luonnollisesti asiakaasi arvostavat myös lahjaksi saatuja mainostekstiilejä, mikä on mukavampaa kuin saada laadukas kevyttoppatakki talven kynnyksellä, tai kiva huppari keväällä.

Laaja valikoima mainostekstiilejä

Saat meiltä kaikki erilaiset mainostekstiilit omalla logolla merkattuina, kuten esimerkiksi talvitakit, kevyttoppatakit, softshelltakit, sadetakit, kuoritakit, fleecetakit, collegepuserot, hupparit, kauluspaidat, neuleet, t-paidat. Kaikki nämä erilaisistamateriaaleista valmistettuna.

Luonnollisesti myös urheiluvaatteet kuuluvat valikoimaan, esimerkiksi vaikka CRAFT:N Teamwear mallisto on todella kattava.

Saat niin pienet kuin isotkin määrät

Oli tarpeesi iso tai pieni, voit kääntyä puoleemme. Päämiehillämme on pinet minimimäärät, aina ei tarvitse ostaa satoja kappaleita. Saat kauttamme myös suuremmatkin määrät joilloin kannattaa käyttää niinsanottua tehdastilausta, jossa merkkaus tehdään jo suoraan tehtaalla. Tällöin hinta muodostuu luonnillisesti paljon edullisemmaksi asiakkaalle

Toimitamme kaikialle Suomeen

Toimitamme tuotteita ympäsi Suomen, on toimialueesi esimerkisi Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Lappi, saat meiltä mainostekstiilit merkattu nopeasti ja edullisesti perille toimitettuna.

Oma paino ja Brodeeraamo takaa joustavat toimitusajat.

Kaikki parhaat merkit

CRAFT,  MATTERHORN,  HARVEST,  PERKELEY,  CLIQUE,  CUTTER&BUCK, ELEVATE, FOOTJOY, SOTHWEST,  PRINTER,  GILDAN. ID

Mainostekstiilit yli 35 vuoden kokemus

Oli tarpeesi minkälainen vain, haluamme auttaa sinua etsimään teidän yritykselle parhaiten soveltuvat tuotteet. Pitkäikäiset ja luotettavat suhteemme eri tekstiilivalmistajiin varmistavat tuotteiden laadun ja soveltuvuuden tarpeisiinne.

Ota reilusti yhteyttä meidä tekstiiliammattilaisiimme ja etsitään sinulle paras ratkaisu.

Mainostekstiilit kirkastaa yrityskuvaanne – tehdään se yhdessä parhailla siihen suunnitelluilla tuotteilla.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.