Kalenterit logolla

Kalenterit omalla logola painettuna

Miksi mainoskalenterit ovat erinomainen liikelahja?

Kalenterit omalla logolla tarjoaa näkyvän paikan logollesi kokonaiseksi vuodeksi, jotkut säilyttävät kaleneterita seinällä useitakin vuosisa hyvien kuvien takia. Me myymme vain kotimaisia kalentereita suomalaisilla nimipäivillä. Näin annat työtä Suomalaisille, aina metsästä seinälle asti. Kalenterista on helppo seuravat aikaa sekä suunnitella tulevaa. Ihmisten on helpompi hahmottaa tulevia tapahtumia seinäkalenterista ja suunnitella vuotta eteenpäin.

Minkälainen kalenteri

Kalentereita löytyy joka lähtöön, löytyy tyttökalentereita, poikakalentereita, 2-puoleisia maisematyttökalentereit, luontokalentereita, maisemakalentereita, arkistokalentereita sekä triplanner kalentereita. Oli tarpeesi minkälainen vain , meiltä löytyy siihen kyllä apu. Teemme myös kalentereita asiakkaan omilla kuvilla.

Milloin kannattaa tilata kalenterit omalla logolla?

Paras aika tilata kalenterit olisi jo alkusyksystä, silloin varmistaa itselleen haluamansa toimitusajan eikä kalenterit pääse loppumaan. Kalenterit on iso painotyö ja ne painetaan aina ennakkoon edellisvuoden määriin pohjautuen. Lähellä vuodenvaihdetta usetat malli ovat jo loppu, eikä niitä kannata painaa pieniä määriä. Voimme toki asiakkaan niin halutessa tehdä kalenterit digipainatuksella, jäljessä ei ole eroa, mutta tuotantotapa nostaa hintoja tuntuvasti.

Painatus omalla logolla

Kaikissa kalentereissamme on paikka logoa varten. Painatus tehdään 4-värisenä eli logon monivärisyys ei vaikuta hintaan. 2-puoleisiisa kalentreiis painatus tehdään molemmille puolille.

Kustomoiduissa kalentereissa, jotka tehdään aisiakkaan kuvilla logo saadaan vaikka joka kuvaan. Näissä asiakas itse tuottaa yleensä aineiston, mutta toki tarvittaessa meiltäkin löytyy osaamista ja apua taittoon, onhan meillä kokemusta kalentereista jo yli 30 vuotta.

Kalenterien raaka-aine

Käytämme Suomalaisten paperitehtaiden valmistamaa paperia, sekä Yliopiston kalenteriosiota. Jokaisesta myymästämme kalenterista menee royaltimaksu Yliopistolle. Kalenteris Painetaan Kouvolassa. Kaikilla kalenterillamme on avainlippu tunnus.

Tilaa kalenterit meiltä – tuet Suomalaista työtä

Kysy lisää. Matti Aalto 0400-556 763 tai [email protected]

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.