FutureTechFire plasmasytytin

Perushinta 16,00 

Esitetty hinta on ALV 0% ilman toimitusmaksua ja -logo-merkkauskuluja tuotteen keskimääräiselle ostomäärälle. Hintataulukossa näytettävä hinta ei näy tarjouskorissa.

Lyhdyt ja kynttilät yrityksen omalla logolla painettuna? Tulit oikeaan paikkaan! FutureTechFire plasmasytytin on oiva valinta! Tutustu myös muiden Lyhdyt ja kynttilät -kategorian tuotteisiin tästä!

Plasmasytytin logolla

Pyydä tarjousta vain tästä tuotteesta

Kuvaus

FutureTechFire plasmasytytin

Plasmasytytin on jokaiseen kotiin, mökkiin, veneeseen ja asuntovaunuun soveltuva pitkävartinen yleissytytin.

Uudelleenladattava, liekitön ja sähkökäyttöinen plasmasytytin tuottaa tehokkaan 1100-asteisen plasmakaaren, joka sytyttää kynttilät, takkapuut tai grillihiilet kädenkäänteessä. Plasmasytytin toimii heti myös sateessa, myrskytuulessa ja pakkasessa.

Plasmasytytin toimii muiden sytyttimien tapaan, mutta ilman haitallisia kaasuja tai kemikaaleja. Plasmasytytin sytyttää helpommin, tehokkaammin, turvallisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Plasmasytytin korvaa perinteiset ponnekaasuihin tai fossiilisiin polttoaineisiin perustuvat sytyttimet vihreämmällä vaihtoehdolla. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla.

Pakkauksen sisältö:

1 kpl FutureTechFire -plasmasytytin

1 kpl Mikro-USB-kaapeli

1 kpl Käyttöohje

 

Jaa somessa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lisätiedot

Tuotenumero775-00
Materiaali

Minimimäärä

24 kpl

Painotapa

Lasermerkkaus, Silkkipainatus

Väri