Hupparit ja Colleget painatuksella

Hupparit painatuksella

Hupparit painatuksella ovat erinomainen mainoslahja ja ne sopivat mainiosti myös työkäyttöön ja toimistolle. Huppari painatus toteutetaan asiakkaan logolla tai halutulla tekstillä . Sopivat hupparit painatuksella rentoon pukeutumiseen ja vähän siistimpäänkin tarpeeseen löydät valikoimastamme.  Myös paksummat ja kestävämmät materiaali mahdollistavat huppareiden käytön myös työvaatteena. Huomioväriset hupparit painatuksella varustettuna heijastimilla ja ilman löytyy myös. Aina tarpeen mukaan.

Hupparimateriaale ja löytyy reilusti. Voit valita mieluisat materiaalin joko enemmän puuvillaa tai sitten enemmän polyesteriä. Kankaan vahvuuksiakin löytyy reilusti, ohesta aina 380 gr fleesevuorisiin malleihin. Nyt saat myös hupparit painatuksella  teknisistä materiaaleista, ne sopivat erinomaisesti liikuntaan ja vapaa-aikaa, kuin myös työhönkin.

Nyt myös hyvä valikoima ekologisia huppareita, sekä tietysto orgaanisesta puuvillasta tehdyt. Jos yrityksellesi merkitsee egolokisuus ja tarvitsette kaikki sertifikaatit, ne löydät meiltä. Esimerkiksi näiltä merkeiltä löytyy orgaaniset tuotteet, joissa koko tuotantoketju puuvillan viljelystä, tuotannosta aina rahdituksiin on mahdollisimman ekologiseti toteutettu: COTTOVER, SOUTHWEST, B&C, ELEVATE, CLIQUE, TEXTAR..

Useista malleista löytyy naisille ja miehiile omat leikkaukset, lapsia unohtamatta. Huppari omalla logolla onki todella monikäyttöinen ja suosittu vaate.

Hupparin paintus kannatta suunnitella huolella, niin niistä saan hienon näköisiä. Mitä paremman näköinen, sitä halutumpi se on ja asiakkaasi pitää sitä mielellään yllään. Ja mainoksesi näkyy ja näkyy.

Huppari painatuksella kannatta hakea näkyvyyttä. Isommissa määrissä painatus toteutetaan silkkipainolla , jollin painatuksen koolla ei ole vaikutusta hintaan.

Joskus taas haetaan hillittyä merkkausta, kun halutaan mieluummin vain muistaa hyvää asiakasta vaukka huippulaadukkalla CRAFT leisure hupparilla. Silloin logo voidaan laittaa suhteellisen pienellä, esimerkiksi brodeerata vaikka kankaan värillä. Silloiun logo näkyy, mutta ei häiritse likaa.

Oli tarpeesi mikä tahansa, kysy meiltä, autamme enemmän kuin mielellämme.

Saat kauttamme kaikki parhaat merkit, HELLY HASEN, CRAFT, MATTERHORN, TEXSTAR, HARVEST, ID, CLIQUE, DAD, COTTOVER, PROJOB, JOBMAN…

Laaja hupparimallisto perushuppareista laadukkaisiin huippumateriaaleihin , tutustu ja kysy lisää, meiltä löytyy varmasti sopiva. Muut mainostekstiilit.

Hupparit yrityksen omalla logolla!

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.