Heijastimet omalla logolla

Vinkkaa kaverille:
heijastimet omalla logolla

Heijastimet omalla logolla

Suomessa meillä on pimeää melkein puolet vuodesta, jolloin näkyvyys on todella heikko jopa päivälläkin. Lumen puute etelä-suomessa ei helpota asiaa sen enempää. Lisäksi lumi sataa useimmiten vetenä jolloin asfaltti on märkää ja imee kaiken valon.

Siksi on tärkeää että liikkuessamme jalkaisin tai pyörällä pukeutuisimme asianmukaisella tavalla jotta erottuisimme pimessä ulkoilmassa. Siihen on olemassa muutamia vaihtoehtoja, heijastavat vaatteet, heijastimet, tai pienet led-lamput jotka näkyvät kauas.

Näistä luonnollisesti edullisimpia ovat heijastimet, siksi heijastimet omalla logolla painettuna ovatkin edullinen ja hydyllnen liikelahja annettavaksi asiakkaillesi tai henkilökunnalle. Heijastimen voidaankin sanoa säästävän jopa lukuisia ihmishenkiä vuosittain. Siksi esimerkiksi vakuutusyhtiöt jakavat niitä hyvin avokätisesti.

Minkälaisia heijastimia kannattaa sitten valita

Heijastimia löytyy useita eri versioita, suosituimmat ovat niin sanottu pehmoheijastin sekä jousiheijastin.  Hyvä vaihtoehto on myös ns. magneettiheijastin

Pehmoheijastimet omalla logolla painettuna

Pehmoheijastimet valmistetaan kuten nimi sanoo pehmeästä heijastinkalvosta, jonka sisälle laitetaan vielä ohut vaahtomuovikerros mikä varmistaa hyvän käyttömukavuuden. Logo voidaan painaa joko heijastinkalvon päälle tai alle. Useimmiten painatus tehdään kalvon alle, näin saavutetaan paras lopputulos heijastavuuden osalta. Myymme ainoastaan EU hyväksyttyjä ja standardisoituja heijastimia. Suosituimmat heijastinkalvot ovat 3M sekä Reflomax.
Pehmoheijastimiin voi valita useita eri valmiita muotoja tai tehdä omakin malli. Valmismuodoista ei mene lisäkulua, mutta jos haluat oman mallin, niin siitä pitää tehdä oma stannsaustyökalu joka maksaa mallista riippuen 60 – 120 €.
Valmiit varastomallit ovat nähtävissä heijastinkuvastossamme.

Jousiheijastimet omalla logolla painettuna

Jousiheijastimet valmistetaan samasta kalvosta kuin pehmoheijastimetkin, mutta pohjakerroksen ja painatuskerroksen väriin laitetaan metallinen jousilevy. Logo voidaan painaa joko heijastinkalvon päälle tai alle. Useimmiten painatus tehdään kalvon alle, näin saavutetaan paras lopputulos heijastavuuden osalta. Heijastinkalvo voi olla keltainen tai valkoinen. Heijastimia löytyy useaa eri mittaa , mutta yleisin koko Suomessa on 340 x 30 mm

 

Magneetti heijastimet omalla logolla painettuna

Magneettiheijastimet valmistetaan samasta kalvosta kuin pehmoheijastimet ja jousiheijastimet, mutta pohjakerroksen ja pintakerroksen väriin laitetaan pyöret magneetit. Magneettien avulla heijastin on helppo kiinnittää esimerkiksi  hihansuuhun, takin helmaan tai vaikka taskuun. Vahva magneetti takaa hyvän pysyvyyden. Magneettiheijastin on myös helppo irroittaa. Logo voidaan painaa joko heijastinkalvon päälle tai alle. Useimmiten painatus tehdään kalvon alle, näin saavutetaan paras lopputulos heijastavuuden osalta. Heijastinkalvo voi olla keltainen tai valkoinen. Heijastimia löytyy muutami valmiita malleja joita voit selailla heijastinkuvastossamme.

Olipa sitten tarpeesi minkälainen vain, löydät varmasti ratkaisun avullamme.  Autamme mielellämme ja annamme lisäinfoa heijastimistamme.

heijastimalleja

Kaipaatko apua mainoslahjan valinnassa?

Voimmeko auttaa?
Täysi osaamisemme on käytössäsi!

Yhteystiedot

Seuraa meitä:

Tarjouspyyntö

Voit laittaa meille avoimen tarjouspyynnön kätevän lomakkeen avulla. Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti.

© 2022  | Kaikki oikeudet pidätetään.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.