T-Paidat painatuksella

T-Paidat painatuksella

T-Paidat painatuksella on näkyvä ja haluttu mainoslahja. T-Paitoja omalla logolla käytetään ja tarvitaan aina. T-Paita omalla logolla sopii myös työvaatteiksi tai vaikkapa messuille ja tapahtumiin. T-Paidat ja muut tekstiilit eivät siis ole pelkästään lahjatarkoitukseen soveltuvia mainoslahjoja.

T-paidan sekä mainostekstiilien historiaa

T-paidan historiasta kirjoitettaessa monet lähteet viittaavat I Maailmansotaan, jolloin T-paidasta tuli käsite T-shirt tai Tee-shirt. Mitä se T tarkoittaa? Vallalla on kaksi käsitystä: T:llä tarkoitetaan joko paidan muotoa tai lyhennystä sanasta Training Shirt. Muotoa kuvaavaa kirjainta vahvistaa se, että käytössä oli myös A-paita, joksi kutsuttiin 1930-luvulla hihatonta puuvillapaitaa (pilkkanimi ”wife beater”).

Tästä alkoi T-paidan tarina.

Nykyään T-paidat omalla logolla ovat yksi näkyvimmistä tavoista saada yrityksen logoa ja imagoa esille. Taitavasti suunniteltu painatus takaa sen että paidasta tulee suorastaan haluttu lahja. Näin saat yrityksellesi ilmaista mainosta ja tyytyväisiä asiakkaita.

Siksi t-paidan painatus kannattaakin suunnitella huolella, eikä vain lätkäistä logoa hihaan tai rintaan. Pienellä suunnitelulla saa jo paljon aikaan, kun esimerkiksi lisää graafisia elementtejä painatukseen .

Valittavana on edullisia kamppanja paitoja hiukan ohuemmasta puuvillasta, sekä tietenkin laadukkaampia hiukan paksumpia kampapuuvillatsta tehtyjä paitoja jotka säilyttävät ryhtinsä pesusta toiseen.  Lisäksi löytyy vielä t-paitoja joihin on lisätty spandexia tai lycraa joustavuuden ja ylellisen vaikutelman lisäämiseksi.

Sitten on vielä tekniset t-paidat, eli urheilupaidat. Niitä käytetään nykyään runsaasti myös mainospaitoina. Urheilupaidoissa niinikään löytyy useampaa eri laatua peruspaidoista aina CRAFT:n huippupaitoihin.

Kun tarvitset t-paitaa painatuksella, ota meihin yhteyttä, niin löydämme varmasti sinulle juuri sopivan.

T-paidat laadukkaasti omalla painatuksella meiltä!

Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia paitoja erilaisiin tarkoituksiin!

Tuotemerkkejämme on B&C, Clique, Craft, Elevate, Texstar ja moni muu!

Katso lisää alta!

Katso myös muut mainostekstiilimme sekä tekniset tpaidat

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.