Juomapullot omalla logolla

Juomapullot omalla logolla

Juomapullot omalla painatuksella on erinomainen mainoslahja tämänpäivän elämänmenoon. Ihmiset ovat heränneet liikkumaan entistä enemmän.Meiltä löydät laadukkaat juomapullot eri tilanteisiin, salille , retkelle , kaikkeen urheiluun.Juomapullo omalla logolla , varma mainoslahja.

Valikoimastamme löydät niin muoviset Tritaanista valmistetut pullot, jotka eivät anna ylimääräistä makua veteen.  Maailmankuult CamellBack pullot jotka sotilaat ovat kehittäneet.  Luonnollisesti myös ruostumattomasta teräksestä valimistetut juomapullot kuuluvat valikoimaan.

Teräksiset pullot saa myös vakuumirakenteisina. Juomapullo joka pitää juoman kylmänä sekä kuumana on monipuolinen mainoslahja. Kesäretkellä tai vaelluksella maistuu vivoittava raikas juoma.  Talvella pullo pitää juoman kuumana, lämmin kaakao tai  vaikka kavi sekä  tee maistuvat mukavan lämmittäviltä raikkaassa talvisäässä.

Myös runsas valimkoima urheilu- eli sporttipulloja omalla logolla löytyy luonnollisesti valikoimistamme. Juomapullot joukkueelle joukkueen omalla tunnuksella.

Valitsit pulloksi minkä tahansa , juomapullo omalla logolla on aina erinomainen ja haluttu mainoslahja tai liikelahja. Juoma pulloa käytetään usein päivittän toimistoissa, työmailla, harrastuksissa tai liikuttaessa luonnossa. Yrityksesi logo näkyy päittäin asiakkaallesi ja muistuttaa näinollen antajastaan. Hyödyllinen lahja on aina paras lahja.

Tilaa juomapullot netistä meidän sivuiltamme, niin saat varmasti hyvän tuotteen edulliseen  hintaan.  Niin edulliset pullot kuin myös tunnetut kansainväliset huippu bränditkin kute SIGG tai vaikka Camelback.

Juomapulloihin on tapauskohtaiusesti valittavissa erilaisia painomenetelmiä aina valokuvapainatuksia myöten. Kysy meiltä lisää. Voit valita joko pienen tampopainatukset, silkkipainon ympäri pullon tai sitten vaikka digitaalisen moniväripainatus ympäripullona valokuvan tarkkuudella.

Autamme mielellämme sunnittelemaan juuri Sinulle sopivan painatuksen juomapulloosi.

Tästä näet Kaikki mainoslahjamme.

Kysy lisää 0400 556 763 / Matti

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.