Tuubihuivit painatuksella

Näytetään kaikki 4 tuotetta

Tuubihuivit painatuksella

Tuubihuivit painatuksella on nykyään suosittu ja monikäyttöinen liikelahja. Erinomainen mainoslahja. Tuubihuivi sopii kaikille, sillä on runsaasti erilaisia käyttötarkoituksia, ja kokoajan keksitään lisää.Tuubihuivi on tullut jäädäkseen, sen suosio on pysynyt tai jopa kasvanut suosittuna liikelahjana monikäyttöisyyden sekä tietysti edullisuuden ansiosta.

Tuubihuivit painatuksella sopii kenelle vain , kaikilla on niille käyttöä erilaisissa harrastuksissa sekä myö työtehtävissä. Tuubihuivia käytetään nykyään myös kangasmaskinakin. Tuubihuivi on eriomainen suoja esimerkiksi autokouluille kypärän alle. Tietysti myös mopoilijoille, moottoripyöräilijöille, ylipäätään kaikille jotka käyttävät kypärää.

Tuubihuivi on erinomainen lahja kaikille ulkoilijoille talvisaikaan, se suojaa kasvoja, nenää ja kaulaa erinomaisesti tuulelta ja tuiskult. Tuubihuivia voi käyttää toki myös koristeena, siitä saa hienon rannenauhan. Mahdollisuuksia on rajattomasti mielikuvituksen mukaa.

Nykyään tuubihuivit omalla logolla saa luonnollisesti myös ekollogisena vaihtoehtona. Tuubihuivit voidaan valmistaa nykyään myös kierrätyspulloista, lopputuloksena pehmeä mukava liikelahja.

Tuubihuiveja on saatavana myös fleeceresorilla, se lämmittää kaulaa mukavasti.

Tuubihuivit painetaan ns. sublimaatiopainatuksella, siinä väriaineet höyrystymällä värjäävät kankaan. Lopputuloksena mukava pehmeä huivi.

Alle 500 kpl eräät painetaa aina 4-värisenä joten asiakkaan ei tarvitse juolehtia painovärien hinnasta, ne kuuluvat aina meillä samaan hintaan, 500 kpl ja yli painetaan väri kerrallaan, se tulee asiakkaalle edullisemmaksi isommissa määrissä. Painatus voidaan tehdä joko yksinkertaisesti pelkkä logo tai sitten luodaan oma kuosi kokonaa. Sublimaatiopainotekniikka mahdollistaa melkein munkälaisen painatuksen vain yksinkertaisesta logosta aina valokuva painatuksiin.

Tuubihuiveja on useampaa eri laatua, meidän huiveissa käytetään paksumpaa Premium latua vahvuudeltaan 130 gr. Huippuna löytyy aidot Buff huivit eri variaatioineen.

Ota meihin yjteyttä niin sunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tuubihivimalli.

Tilaa tuubihuivit omalla logollasi ja ilahduta asiakkaasi. Katso myös muut yrityslahjat.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.