Kangaskassit painatuksella

Näytetään kaikki 10 tuotetta

 • nonwoven kassit

  Non woven messukassi

  Perushinta 0,72 
 • ekologinen messukassi painatuksella

  Ekologinen kassi painatuksella

  Perushinta 2,44 
 • kokoontateltava ostoskassi

  Kokoontaiteltava Nonwoven ostoskassi

  Perushinta 1,28 
 • leveäpohjainen kangaskassi

  Leveäpohjainen puuvillakassi

  Perushinta 3,40 
 • puuvilla ostoskassi

  Leveäpohjainen puuvillakassi Trollhattan

  Perushinta 3,40 
 • puuvillakassit painatuksella

  Puuvillakassi 140 gr

  Perushinta 1,24 
 • Puuvillakassi Carolina

  Perushinta 1,30 
 • Non Woven ostoskassi Joytex Moscau 66

  Perushinta 1,70 
 • Nonwoven messukassi Joytex Munich

  Perushinta 0,70 
 • MOURA messu- ja ostoskassi

  Perushinta 7,22 

Kangaskassit ja Messukassit painatuksella

Laaja valikoima laadukkaita ja edullisia kasseja. Tilaa omasi suoraan maahantuojalta.

Onko sinulla haussa huippulaadukas ja näyttävä kangaskassi tai messukassi yrityksesi omalla logolla?

Tulit oikeaan paikkaan!

Kangaskassit, ostoskassit ja messukassit saat edullisesti meiltä. Messukassit omalla logolla painettuna ovat yksi suosituimmista mainoslahjoista! Niiden etuja ovat ehdottomasti edullisuus, ekologisuus ja sen käyttötarkoitus. Kangaskassi omalla logolla on mitä mainion mainoslahja. Mikä olisikaan parempaa kuin ekologinen ja näyttävä ostoskassi asiakkaasi olalla roikkumassa ihmisten ilmoilla!

Materiaaleja on lukuisia. Yleisin on puuvilla, sitä löytyy useampaa eri paksuutt, Ohuesta edullisesta 100 gr alkaen. Kanagaskassin laatu papranee mitä paksumppa kangas on, siksi suosittelemmekin vähintään 140 gr kangaskassia. Sitten löytyy 180 gr sekä superpaksu 220 gr.. Nykyään on saatavilla myös egolokinen kierrätyspuuvillasta tehty kangaskassi.

Uutuutena nyt myös hedelmäpussit omalla painatuksella kuuluvat valikoimaan. Jos haluat välttää turhaa muovia, niin hedelmäpussit ovat loistava vaihtoehto kaupan kertakäyttöpusseille. Kysy meiltä lisää.

Nyt myös isommat erät edullisesti kauttamme. Jos tarvitset räätälöityja kangaskasseja tai ostoskasseja teemme sinulle räätälöidyt kassit omalla kuosila tehdastuotantona alkaen 1000 kpl ja siitä ylöspäin. Tehdaskasseissakin iso valikoima erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa juuri sinulle sopiva kassi.

Painotapoja on useita, puuvillakassikin voidaan painaa kokonaan 4-väriyekniikalla edulliseen hintaan. Vahvat IKEA tyyppiset laminoidut ostoskassit kuuluvat myös valikoimaan, bekin voidaan toteuttaa omalla kuosilla edullisesti .

Jos tarvitset paperikasseja niin meiltä saat kattavan valikoiman niitäkin. Painatukset voidaan toteuttaa 1-4 värisenä ympäri kassin. Kokoja löytyy useampia, kerro tarpeesi niin suunnitelemme sinulle sopivan kassin. Paperikassi on mukava pikkuostoksia varten ja on egolinen vaihtoehto ja helppo hävittää. Kerromme mielellämme lisää.

SInä tarvit kasseja – me autamme

Kangaskassit painatuksella

Tästä näet Muut mainoslahjat.