Heijastimet omalla logolla

Näytetään kaikki 4 tuotetta

Heijastimet omalla logolla painettuna

Syksy ja pimeä tulee Suomessa joka vuosi halumme tai emme. Siksi yksi liikelahja mitä tarvitsemme joka vuosi on tietysti laadukas heijastin. Saat meiltä vain ja ainoastaan standardisoidut eli EN-13356 hyväksytyt ja CE merkinnän omaavat heijastimet omalla logolla, Samalla tuet Suomalaista yrittäjyyttä kun hankit heijastimesi Matin Sakilta.

Huippulaadusta huolimatta heijastimemme hinnat pyrimme pitämään markkinoiden edullismpina, turvallisuudesta emme halua rokottaa.

Pitäessämme heijatimiemme heijastavuuden maksimitasolla teemme painatuksen aina heijastinkalvon alle, ellei asiakas toisin halua. Heistimen kalvon voi valita joko keltaiseksi tai hopeanväriseksi(valkoinen).

Kiinnitysvaihtoehtoja löytyy useita. Vakiona on perinteinen hakaneula ja lanka, mutta nykyisin yhä suositummaksi on noussut ns. papukaijalukko, meiltä on mahdollisuus saada paukaijalukko valmiiksi kiinnitettynä heijastimeen, niin ei tarvitse itse kynsiä särkeä. Lisäksi tietysti metalliketju tai avainrengas kiinnitys myös mahdollisia.

kaikki heijastimet pakataan yksittäin pussiin, johon on mahdollista niin halutessa saada vielä oma mainosinserrti omilla tiedoilla.

Heijastin omalla logolla?

Heijastimet omalla logolla saa sinut tai asiakkaasi säihkymään! Heijastimemme ovat huippulaadukkaita ja pitkäikäisiä. Heijastin mainoslahjana on varmasti erinomainen markkinointipanostus! Tutustu heijastimiimme sivuillamme tai kysy myyjätltä mikä olsisi paras teidän käyttöönne.

Jousiheijastin on noussut suosikiksi

Jousiheijastin , slapwrap tai räpsyheiastin. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. On nyttemmin noussut yhtä suosituksi kuin perinteinen pehmoheijastin. Jousiheijastimen helppo kiinnitys on tehnyt siitä yhäsuositumman liikelahjan.

Heijastin omalla logolla on turvallinen lahja!

Pehmoheijastimet, jousiheijastimet, magneettiheijastimet ja tarraheijastimet ovat oivia mainoslahjoja. Heijastimien pitkä käyttöikä sekä selkeä käyttötarkoitus takaa sen, että yrityksesi näkyy! Heijastin omalla logollasi painettuna on erinomainen yrityslahja! Suosittelemme!

Valmistamme sinulle niin pienet kuin sommatkin määrät, toki pienten erien hinta kohoaa korkemmaksi kuin isompien erien. Srjatyö on aina edullisempaa.

Klikkaa tuotetta ja tutustu lisää! Katso tästä Kaikki mainoslahjamme.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.