Matterhorn

Matterhorn takit omalla painatuksella

Matterhorn-takit ovat täydellinen tapa pysyä lämpimänä ja tyylikkäänä samaan aikaan. Valittavana on useita eri tyylejä ja värejä, joten jokaiselle löytyy Matterhorn-takki. Etsitpä sitten rentoa takkia kaupungille tai teknisempää takkia ulkoiluun, Matterhorn tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen.

Matterhorn-takit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja rakenteesta, joten voit olla varma, että ne kestävät tulevina kausina. Ja koska ne on suunniteltu sekä miehille että naisille, löydät täydellisen istuvuuden koosta riippumatta. Joten mitä sinä odotat? Hanki itsellesi Matterhorn-takki jo tänään!

Matterhornin perusajatuksena on aina ollut aktiivisen arkielämän ja työelämän yhdistäminen. Käytännössä se tarkoittaa kahta asiaa: mallistojen tulee toimia joka säässä ja olla tyylikkäitä sekä edustavia.

Innoitus 4 478 metriä merenpinnan yläpuolelta

Innoitus takkeihimme tulee tietenkin vuoresta, jonka mukaan ne on nimetty. Ainutlaatuisesta muodostaan tunnettu Matterhorn sijaitsee Alpeilla Sveitsin ja Italian välissä, lähellä Zermattin laskettelukeskusta. Jos takki toimii näissä oloissa, se toimii missä vain.

Tuotekehityksemme perustan muodostavat ulkoilmaelämä ja ulkoliikunta. Siksi pystymme rikkomaan rajoja ja kehittämään tuotteitamme jatkuvasti uusien materiaalien, toiminnallisuuden ja mallien avulla. Näin syntyy ulkokäyttöön tarkoitettu vaate, joka sopii niin kävelylle, veneilyyn kuin tunturiinkin – mutta ennen kaikkea työkäyttöön.

Matterhorn takit sopii joka tilanteeseen

Missä ikinä oletkin ja minne ikinä oletkaan menossa, Matterhornin päällysvaatteet suojaavat sinua säältä ja auttavat pysymään tyylikkäänä. Antaa tulla vain aurinkoa, sadetta, tuulta tai lunta töissä tai vapaa-ajalla! Kun pukeudut Matterhorniin, olet valmis kaikkeen.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.