Global

Näytetään ainoa tulos

Global veitset – maailman huipulta

Global-veitset ovat yksi suosituimmista veitsimerkeistä, joita käyttävät niin ammattikokit kuin kotikokitkin. Yritys perustettiin Japanissa vuonna 1985, ja sen veitset tunnetaan terävyydestään, kestävyydestään ja käyttömukavuudestaan. Globalin veitset on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja niissä on ainutlaatuinen terämuotoilu, jonka ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti viipalointiin, kuutioimiseen ja pilkkomiseen.

Globalin veitset ovat uskomattoman teräviä, ja ne tekevät nopeaa työtä vaikeimmistakin ainesosista. Terät on myös suunniteltu kestämään ruostetta ja korroosiota, joten voit olla varma, että veitsesi kestää vuosia. Ja koska ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ne on helppo pitää puhtaana.

Yksi Global-veitsien parhaista puolista on, että niitä on erittäin mukava käyttää. Kahvat on suunniteltu ergonomisesti siten, että ne istuvat mukavasti käteen, ja terät ovat sileitä ja kaarevia, joten niitä on helppo hallita. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, joka rakastaa kokeiluja keittiössä, Global-veitset ovat täydellinen valinta sinulle.

Pyydä tarjous

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 100 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.