13.1.2018 klo 00:18

Mainoslahjat omalla logolla – yllätä asiakkaasi!

Mainoslahjat omalla yrityksesi logolla ovat varma tapa yllättää asiakkaasi!

Miksi pitäisi lähettää mainoslahja asiakkaalle, yhteistyökumppanille tai vasta potentiaaliselle asiakkaalle?

  1. Muistijäljen takia. Asiakkaasi tai muuten vain vastaanottaja muistaa yrityksesi ja eleesi pitkään!
  2. Hankkiakseen asiakkaita. Voit mainoslahjan avulla ansaita luottamuksen. Voit myös mainoslahjan antamisen jälkeen saada asiakkaan itsellesi jopa kuukausien päästä antamisesta. Muistijälki on vahva!
  3. Luodakseen pysyvämpiä asiakassuhteita. Näytä, että välität asiakkaastasi. Suurin syy miksi asiakkaat lopettavat asiakassuhteen on se, että asiakas ei tunne yrityksen välittävän tarpeeksi. Mainoslahjoilla pidät asiakkaasi tiukemmin otteessasi 🙂
  4. Mainoslahjat ovat hyvää markkinointia. Lue tämä.

Mitä mainoslahjoja kannattaa käyttää?

Mikä tahansa mainoslahja voi sopia yrityksellesi.

Katso tästä suosituimmat!

Tunne kohderyhmäsi.

Määrittele budjettisi

Jos olet juuri aloittanut toimintasi, 500 nimikoitua nahkakansiota ei ole taloudellisesti järkevin ratkaisu. Tai jos olet jo Microsoftin kaltainen suuryritys, tuhlaat todennäköisesti rahasi mainoskyniä hankkiessasi.   Sinun täytyy käyttää rahaa tienataksesi rahaa, mutta on tärkeää löytää kultainen keskitie pankkitilisi kanssa.  Rakenna budjetti ja noudata sitä hankkiessasi mainoslahjoja.

Pidä kiinni kampanjoistasi

Jos olet käyttänyt mainonnassasi pitkään tiettyä slogania ja logoa, sama tulisi toistua myös mainoslahjoissasi. Vältä antamasta ristiriitaisia viestejä.

Mieti mainoslahjan toimitustapaa

Mainoslahjan koko voi joskus rajoittaa sen lähettämistä. Kevyet ja pienet tuotteet kuten esimerkiksi kynät, jääkaappimagneetit, kalenterit ovat helposti postitettavia. Jotkut tuotteet sopivat taas jaettavaksi esimerkiksi messuilla ja promokiertueilla. Kalliit ja isommat tuotteet on taas parempi antaa henkilökohtaisesti suoraan asiakkaalle, tai lähettää kirjattuna pakettina. Sinä tunnet parhaiten asiakkaasi, joten harkitse tarkaan ennen hankintaa.

Näistä mainoslahjoista kannattaa lähteä aloittamaan!

Jos tämä herättää kysymyksiä tai haluat jutella lisää mainoslahjoista,

Soittele Matti Aalto 0400 556 763

Jaa somessa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail